Ahoj maminky, prosím, zajímalo by mě, který obchod je pro vás nejschůdnější a také cenově optimální? Během mé původní práce jsem měla při cestě domů Tesco, ve kterém jsem nakupovala ráda - vše na jednom místě. Nyní mám jinou práci a hned na proti je Albert a Billa. Ovšem ty se mi už tak moc nezamlouvají. Tak nevím, zda to skousnout, či si zajet o něco dál a nakoupit dle svého.. Kde Vám se dobře nakupuje?
albert a billa vubec, kaufland jen proto, že ho mam při cestě, tesco nemame a to bych brala, měla jsem rada interspar, ten už není, lidl je taky dobrý...zajela bych dal, billa fuj, fuj :_)
Nejradši mám Lidl i když tam taky neseženu 100% vše podle mých představ.
Já chodím nejradši do Billy, je sice dražší oproti ostatním, ale mají tam kvalitní potraviny.
Za mě Lidl.A manžel hlavně Penny.
Kaufland a Lidl. Ostatní nemám ráda, s výjimkou oddělení s oblečením v Tescu.
U nás z 90 % Lidl, potom Konzum. Jsou to malé obchody, cenově dostupné a v Lidlu bývá pěkná kvalita a někdy jiné (lepší) zboží než se dá běžně sehnat jinde. Akorát maso je v Lidlu dražší.
Tesco, Kaufland fakt nesnášíme (divný prostředí - takový špinavý a zastaralý nebo jak to říct, člověk tam stráví hodinu ani neví jak, méně kvalitní zboží, cenově dražší.
Albert - u nás je ten malý a fakt hrůza děs. Přijde mi jako kdyby sem vozili to, co v Německu nechtějí nebo tam prochází. Hlavně maso a salámy jsou strašný.
Ráda a většinou chodím nakupovat do Tesca a Lidlu 🙂
V tescu bych nekoupila ani gram uzenin, celkove jdu jen vyjimecne. U baraku mame albert docela pohoda. Nejradeji mam globus.
My jedině tesco. ...
@barulina jediné kam v tescu nejdu je pult kde prodávají salámy,maso a saláty na váhu, jinak tam ráda nakupuji, není tam blázinec jako u nás v kauflandu a všeho je tam vždy dostatek, vše krásně doplněno. Kaufland u nás hrůza, mraky lidí, všechno rozhrabané, jdu tam jen výjimečně. U nás zase třeba není Albert, globus ani Billa. Maso a salámy chodím nakupovat do masny kde je vše čerstvé.
Pro mě Lidl, protože ho mám nejblíž, a pak Albert hypermarket, kde seženu věci, co v Lidlu ne....Ale fakt je, že pro mě je důležitá ta dostupnost....
Lidl a Tesco
My Lidl, Kaufland, sem tam Albert a v Tescu občas jen oblečení. Jinak potraviny běžné denní potřeby kupujeme v Coopu, který je nedaleko školky, kam chodí starší. Maso nakupujeme v klasickém řeznictví.
Lidl, Kaufland a na maso a salam chodim k mistnimu reznikovi a jednou mesicne do Globusu, ten mame 20km
U nás vede na plné čáře Kaufland. Albert mám ráda, ale proti Kauflandu je tam draho. A oblečení ráda nakupuji v Tescu.
Jedině Globus
Kaufland a Tesco.
nejradši globus, tam děláme větší nákupy. na menší nákupy během týdne mám cestou z práce kaufland a albert (ten ale fakt jenom v nouzi). lidl je super, ale mám ho daleko, takže se tam moc často nedostanu 😒
mě se líbí Lidl, manžel preferuje Kaufland. Albert taky jde, cenově mi nesedí Billa. Tesco mám ráda hlavně kvůli oblečení. Ale poslední dobou i to řeším víc v Lidlu...