Který supermarket preferujete, kde se vám dobře nakupuje?

sromulenka
30. pro 2015

Ahoj maminky, prosím, zajímalo by mě, který obchod je pro vás nejschůdnější a také cenově optimální? Během mé původní práce jsem měla při cestě domů Tesco, ve kterém jsem nakupovala ráda - vše na jednom místě. Nyní mám jinou práci a hned na proti je Albert a Billa. Ovšem ty se mi už tak moc nezamlouvají. Tak nevím, zda to skousnout, či si zajet o něco dál a nakoupit dle svého.. Kde Vám se dobře nakupuje?

evulina77
30. pro 2015

mě se líbí Lidl, manžel preferuje Kaufland. Albert taky jde, cenově mi nesedí Billa. Tesco mám ráda hlavně kvůli oblečení. Ale poslední dobou i to řeším víc v Lidlu...

elu
30. pro 2015

albert a billa vubec, kaufland jen proto, že ho mam při cestě, tesco nemame a to bych brala, měla jsem rada interspar, ten už není, lidl je taky dobrý...zajela bych dal, billa fuj, fuj :_)

markyska88
30. pro 2015

Nejradši mám Lidl i když tam taky neseženu 100% vše podle mých představ.

andy80
30. pro 2015

Já chodím nejradši do Billy, je sice dražší oproti ostatním, ale mají tam kvalitní potraviny.

andrejka3741
30. pro 2015

Za mě Lidl.A manžel hlavně Penny.

martiniquest
30. pro 2015

Kaufland a Lidl. Ostatní nemám ráda, s výjimkou oddělení s oblečením v Tescu.

luj89
30. pro 2015

U nás z 90 % Lidl, potom Konzum. Jsou to malé obchody, cenově dostupné a v Lidlu bývá pěkná kvalita a někdy jiné (lepší) zboží než se dá běžně sehnat jinde. Akorát maso je v Lidlu dražší.
Tesco, Kaufland fakt nesnášíme (divný prostředí - takový špinavý a zastaralý nebo jak to říct, člověk tam stráví hodinu ani neví jak, méně kvalitní zboží, cenově dražší.
Albert - u nás je ten malý a fakt hrůza děs. Přijde mi jako kdyby sem vozili to, co v Německu nechtějí nebo tam prochází. Hlavně maso a salámy jsou strašný.

ankil
30. pro 2015

Ráda a většinou chodím nakupovat do Tesca a Lidlu 🙂

barulina
30. pro 2015

V tescu bych nekoupila ani gram uzenin, celkove jdu jen vyjimecne. U baraku mame albert docela pohoda. Nejradeji mam globus.

ell88
30. pro 2015

My jedině tesco. ...

ankil
30. pro 2015

@barulina jediné kam v tescu nejdu je pult kde prodávají salámy,maso a saláty na váhu, jinak tam ráda nakupuji, není tam blázinec jako u nás v kauflandu a všeho je tam vždy dostatek, vše krásně doplněno. Kaufland u nás hrůza, mraky lidí, všechno rozhrabané, jdu tam jen výjimečně. U nás zase třeba není Albert, globus ani Billa. Maso a salámy chodím nakupovat do masny kde je vše čerstvé.

hance09
30. pro 2015

Pro mě Lidl, protože ho mám nejblíž, a pak Albert hypermarket, kde seženu věci, co v Lidlu ne....Ale fakt je, že pro mě je důležitá ta dostupnost....

bartovka83
30. pro 2015

Lidl a Tesco

lucka_zaoralova
30. pro 2015

My Lidl, Kaufland, sem tam Albert a v Tescu občas jen oblečení. Jinak potraviny běžné denní potřeby kupujeme v Coopu, který je nedaleko školky, kam chodí starší. Maso nakupujeme v klasickém řeznictví.

kami1984
30. pro 2015

Lidl, Kaufland a na maso a salam chodim k mistnimu reznikovi a jednou mesicne do Globusu, ten mame 20km

janagm
30. pro 2015

U nás vede na plné čáře Kaufland. Albert mám ráda, ale proti Kauflandu je tam draho. A oblečení ráda nakupuji v Tescu.

kuratkol
30. pro 2015

Jedině Globus

luckapol
30. pro 2015

Kaufland a Tesco.

majorelle
30. pro 2015

nejradši globus, tam děláme větší nákupy. na menší nákupy během týdne mám cestou z práce kaufland a albert (ten ale fakt jenom v nouzi). lidl je super, ale mám ho daleko, takže se tam moc často nedostanu 😒