Ahoj holky. Prosím o radu jaký si koupit šicí stroj Singer. Nemůžu se rozhodnout mezi typem Singer 2250 nebo Singer 3210. Chci ho jen na menší domácí opravy. Díky za rady.😉
@margaret88 Ahoj, je tu moc fajn skupina o siti-mrkni do ni-holky poradi, dost to tam jede 🙂
Prosím název skupiny. Děkuji
@ireniq děkuji
@margaret88 není zač 🙂 koukám na ně a nějak nemůžu vykoukat rozdíl? ani u jednoho nevidím overlockové stehy na šití pružných materiálů (úplety), ale pokud neplánuješ šít tepláčky, trička atd., tak je nepotřebuješ (provizorně lze použít jiné pružné stehy, ty mají)
@ireniq Bože já se v tom vůbec nevyznám.☹ Za stroj můžu dát max.2500kč
Jestli chces opravdu jen na správky v domácnosti, tak ti stačí. Pokud šití časem propadneš (jako my všechny z výše uvedené šicí skupinky 😝 ) a budeš chtít spíchnout nějaký obleček pro malou, tak si můžeš koupit lepší.
Případně, pokud máš hodně omezený rozpočet, tak můžeš zvážit ten šicí stroj z Lídlu, někdo ho chválí někdo haní, každopádně je asi mezi nimi dost vadných, tak počítat s případnou reklamací. Žádná echt kvalita to asi není, ale na drobnosti taky postačí.
Moje 2 kamarádky mají ten 2250 a jsou spokojený. Tak asi půjdu do něho. Velký šití neplánuju.
Ahojky nemam teda presne tento typ, ale mam podobny jako ten prvni a na drobne domaci opravy nebo siti mi to bohate staci. Usila jsem na nem i polstare a mantinel kolem postele 🙂