Který šicí stroj Singer?

margaret88
27. říj 2017

Ahoj holky. Prosím o radu jaký si koupit šicí stroj Singer. Nemůžu se rozhodnout mezi typem Singer 2250 nebo Singer 3210. Chci ho jen na menší domácí opravy. Díky za rady.😉

janawaes
28. říj 2017

Ahojky nemam teda presne tento typ, ale mam podobny jako ten prvni a na drobne domaci opravy nebo siti mi to bohate staci. Usila jsem na nem i polstare a mantinel kolem postele 🙂

hz
28. říj 2017

@margaret88 Ahoj, je tu moc fajn skupina o siti-mrkni do ni-holky poradi, dost to tam jede 🙂

margaret88
autor
28. říj 2017

Prosím název skupiny. Děkuji

margaret88
autor
28. říj 2017

@ireniq děkuji

ireniq
28. říj 2017

@margaret88 není zač 🙂 koukám na ně a nějak nemůžu vykoukat rozdíl? ani u jednoho nevidím overlockové stehy na šití pružných materiálů (úplety), ale pokud neplánuješ šít tepláčky, trička atd., tak je nepotřebuješ (provizorně lze použít jiné pružné stehy, ty mají)

margaret88
autor
28. říj 2017

@ireniq Bože já se v tom vůbec nevyznám.☹ Za stroj můžu dát max.2500kč

ireniq
28. říj 2017

Jestli chces opravdu jen na správky v domácnosti, tak ti stačí. Pokud šití časem propadneš (jako my všechny z výše uvedené šicí skupinky 😝 ) a budeš chtít spíchnout nějaký obleček pro malou, tak si můžeš koupit lepší.

ireniq
28. říj 2017

Případně, pokud máš hodně omezený rozpočet, tak můžeš zvážit ten šicí stroj z Lídlu, někdo ho chválí někdo haní, každopádně je asi mezi nimi dost vadných, tak počítat s případnou reklamací. Žádná echt kvalita to asi není, ale na drobnosti taky postačí.

margaret88
autor
28. říj 2017

Moje 2 kamarádky mají ten 2250 a jsou spokojený. Tak asi půjdu do něho. Velký šití neplánuju.