Zdravím, dámy. Potřebuji radu ohledně sušičky. Měla by stát maximálně 12 000 a moc bych si přála, aby se prádlo nemuselo žehlit, ručníky byli měkoučké 🙂 Někdo radí Beko, někdo AEG, prosím o doporučení. Děkuji
@svetlanalana prádlo musíš vždy vytáhnout a poskládat ještě teplé, jinak se zmacka. Košile musíš žehlit vždy...
@svetlanalana ahoj, každý ti asi doporučí tu, kterou má zrovna doma, já mám značku AEG posazenou na pračce Bosch a oba spotřebiče funguji skvěle už par let, takže za mě volba AEG (mám sušku 9 kg, pracku 8 kg a značka ideál)
Ahoj, měla jsem léta whirpool byla super, ale před měsícem odešla do věčných lovišť a než dávat skoro 3tis za opravu, pořídili jsme novou. Teď je to Beko. a musím říct že jede nonstop 😀 ( 2-3x denně) a nemám co bych jí vytkla. Je poměrně tišší než ta whirpoolka, a má vše co jsem od ní čekala. Energie A++ a cena paráda.
Mám doma spotřebiče cca půl na půl, pračku a sušičku AEG, ledničku a myčku Beko, jedou všichni dva a půl roku. Co můžu říct, je, že máma má AEG pračku a sušičku už asi osm let, pere a suší furt jako blázen, i koberce a podobně, a nebyl jediný problém. Spotřebiče beko jsou obecně za srovnatelnou cenu nadupanější a mají víc vychytávek (třeba lednička má osvětlení po celé délce na obou stranách, myčka je zase osvětlená kdykoliv jí otevřu a sama se po domytí otevře, z toho jsou všichni na návštěvě paf 😃 A často mají akce na prodlouženou záruku. Takže za mě je jedno, kterou ze značek zvolíš, já jsem obecně spokojená s oběma. Asi bych se rozhodovala podle funkcí (parní programy, sušení obuvi, program na peří, lůžkoviny...).
@svetlanalana Bosch 😃
@fafetka ahoj mám dotaz, Ježíšek donesl sušičku Beko, sušičku mám poprvé, sušíš vše, co vypereš?? Já jsem trochu zmatená z piktogramů na prádle a programů na sušičce. Co na kolik nebo jaký program dáváš. Příklad, ručníky a utěrky; spodní prádlo; dětské oblečení. Sušička má program bavlna do skříně, bavlna na žehlení, jemné, denní. Na prádle uvedeno většinou sušit při nízké teplotě. Absolutně se nechytám.
@svetlanalana je to celkem jedno. AEG, LG, Beko, ... Vybírej podle umístění sušičky a dveří. Pokud bude stát na pračce, měla by se otevírat na stejnou stranu. Pokud bude vedle pračky, měla by se otevírat na opačnou stranu, aby dvířka nezavazely při prendavani prádla...