Ahojky, chtěla bych si koupit karty na vykládání budoucnosti, na odpovědi na otázky atd...Ale jsem začátečník,takže bych chtěla nějaké jednodušší. Máte s tím prosím někdo zkušenosti a mohli byste mi poradit ve správném výběru? děkuji moc za odpovědi...
Tak já to mám do Prahy trochu z ruky 🙂. Ale už jsem se dívala na netu, že v Librexu v Ostravě mají velký výběr. No ale tak nechci si vybrat nějaké špatné. Nevím, jestli se to tam bude dát otevřít a třeba tu knihu letmo přečíst. Nejspíše to bude zabalené ☹..O těch cikánských kartách jsem taky slyšela a zdály se mi jednodušší než třeba taroty...
Já mám tarotové karty a byla k tomu malá knížečka + jsem si koupila ještě knížku na podrobný výklad.
Zajdi do knihkupectví, měli by jich tam mít víc na výběr, ale většinou jsou zabalené a neukáží ti, jak vevnitř vypadají . Říká se, že si člověk má koupit ty, které ho osloví - malbou, provedením atd. 🙂
A těch tarotových karet máš všech 78 (nebo kolik jich přesně je) nebo jen velkou arkánu (22)?
karty nevykládám, děkuji 🙂
@petuly -mě toto taky zajímá 🙂
Ale dnes jsem byla v knihy Dobrovský a tam mají spousta věcí.I karty,zahlédla jsem cikánské..),ale zaujalo mě spíše kyvadlo,runy a věštění z ruky 😉
Když mi bylo cca 10 let,tak jsem si své první karty koupila v Mandele v Praze 😉 Nevím,jestli to ještě existuje,ale bylo to takové relaxační místo,kde se právě zajímali i o tyto věci a prodávali to tam 😉