Mám dotaz, pokud žena zavolá na kruh bezpečí. Je to opravdu tak anonymní, že i když je partner členem IZS,tak se o tom nedozví?! Přeci jen telefony mají GPS a i když máme to gdpr a lékařské tajemství, tak člověk nemá vždy jistotu, aby si to mezi sebou neřekli. I když se žena chce třeba jen vykecat, tak aby určité indície je nevedli k určitému člověku...chce jen slyšet odborný náhled, nestranný (kamarádky tohle, rodina tamto). A vlastně rodině, ani kamarádkám nemůže říct vše. Nevím, jestli je za tím stud, nebo strach z reakce...
@cikitkapb jenže z jakého... nemá kamarádky v dobrém smyslu. Pořízení nové sim karty by možná prošlo, ale stejnak jsou obavy,aby nedošlo ke ztotožnění...
Škoda, že už nejsou telefonní budky. Ale jinak podle sim karty na kredit, tě nemají jak vyčmuchat.
Bych se spis bala toho prispevku tady,to se da lehce vycmuchat pokud je chlap tyran
Ja nevidim zadne spolecne voditko pro Bily kruh bezpeci a slozky IZS, jsou to naprosto rozdilne instituce s ruznymi zrizovateli. Nebala bych se toho. Bily kruh bezpeci je duveryhodna organizace, i kdyz vzdy zalezi na konkretnich lidech.
@zelenaesmolda nevím jak to tam mají. Jen vím, že by se ráda svěřila. Já jí moc nepomohu, hned by zaútočil na mě, že jsem jí to poradila, ale mám malé dítě a nemohu si dovolit riskovat . Zpočátku jsme si mysleli, že stres z práce, ale doma má, dalo by se říci prd na práci, takže absolutní relax . Dostane jídlo pod nos, nádobí po něm je umyté, požadavky na spolupráci v domácnosti vyjdou na prázdno a stačí maličkost, třeba jen výtka, aby po sobě vyprazdňoval popelník a už je celý den v háji, že ho jen kybicuje a začne s podprahovými narážkami, urážkami, třeba jídlo vezme a vyhodí do koše, atd...
Tak je to debil. A kdybys jí telefon půjčila ty?
Dela ze sebe sluzku a pak se divi,ze se k ni tak chlap chova?
@zelenaesmolda nechces snad rict, ze si vlastne za to muze sama, ze ne?
@rosie18
a ne snad?kdo toho chlapa naucil a ukazal mu,ze tohle chovani vuci ni je v poradku?
@zelenaesmolda ne, rozhodne ne.
@rosie18
aha,takze urcite je to vina sousedky.
on je curak,to bezpochyby ale ona mu takhle nastavila hranice.
Ne, od BKB se nesmí dozvědět nic. Lékařské tajemství i GDPR jsou fuk, tohle resi zákon o soc.sluzbach. Jina věc je, jestli ji nelustruje telefon.
@zelenaesmolda Obviňovat oběť je poněkud hloupé.
@bertoldina
a ceho je ona obet?tohle vsechno nastavila chlapovi ona,ze mu posluhuje.kdyz si nevazi sama sebe tak si ji nemuze vazit ani jeji partner.
@zelenaesmolda Nemám čas na nikam nevedouci diskuzi a přesvědčování, promiň.
@bertoldina
napodobne
A co zavolat z jinýho čísla? Jinak ano, opravdu je to anonymní.