Křížkový steh

verulevrtule
27. únor 2017

Ahoj holky, najde se tu šikovná maminka, která by uměla převést fotku na předlohu pro křížkový steh?

nov.tere
27. únor 2017

Já to sice neumím ale co to hodit na kostickovy papír nebo nějaký program stáhnout do pc

lovely_creature
27. únor 2017

@verulevrtule Už mi došlo, na co se ptáš ! Pošli foto, zkusím to

verulevrtule
autor
27. únor 2017
jennyy12
27. únor 2017

Ahoj. Poslu Ti sem odkaz na pani ktera to dela v profi provedeni. Tusim za 150,- ja podle toho vysivam uz 6 let a max. v pohode. Akorat to musim najit 😄. Ja jsem po 6 letech v takoveto fazi 😄. Mema to konce 😄

verulevrtule
autor
27. únor 2017

@jennyy12 No to néééé, já to musím stihnout do července :D

jennyy12
27. únor 2017

@verulevrtule Tam hodne zalezi v jake si to nechas udelat velikosti. Ja to trochu prehnala 😄😄😄

verulevrtule
autor
27. únor 2017

@jennyy12 Aha, no to nevím, nemám zdání :D A4by snad stačilla, ale půlroční prcek, brigády třikrát týdně a práce doma a ještě na poli, tak to mám asi co hada bít :D

luciza
27. únor 2017

Ja jeden takovy program znam, taky jsem prevadela. Akorat si ted nevzpomenu na nazev a odkaz mam ulozeny v notasu (pisu z mobilu). Zitra pisnu ;)

verulevrtule
autor
28. únor 2017

@luciza Dobře, zatím děkuji 🙂

luciza
28. únor 2017

@verulevrtule Mám to: http://www.coricamo.cz/catalogue,46.htm v sekci "Užitečné - vzor z fotografie", je tam i náhradník (převodník) bavlnek. Nahrajete fotku, vyberete si velikost, max.počet barev bavlnek, v pokročilých možnostech případně další věci. Pak si vygenerujete předlohu a tam si ještě můžete nahoře vybrat v jakém stylu tu předlohu chcete, jestli jako symboly nebo jako křížky apod. Když dáte možnost: "simulovaný obraz" uvidíte, jak bude výšivka vypadat po vyšití. Napravo pak máte seznam potřebných bavlnek. No a pak už si to jen vytisknete ;) Já mám stáhnutý program, kde když dám tisk, "vytiskne" se mi to do formátu PDF. Pokud nechcete tisknout rovnou. Jmenuje se PDFCreator - dobrá věcička, taky doporučuju stáhnout 🙂

verulevrtule
autor
28. únor 2017

Moc, moc, moc děkuji 🙂 Už to mám, teď ještě bavlnky 🙂

lovely_creature
28. únor 2017

http://patternsforyou.com/en/pattern_maker.html
s křížkem po funuse, já znám tenhle

verulevrtule
autor
Odpověď byla odstraněná
Zobraz