Ahojte, napadlo mě pro pobavení takové téma 🙂 Jaké jméno/jména by se bývala hodila pro vaše dítka? Tedy jiné, než dostaly?
Sokrates, Lagertha a Pippi (Dlouhá punčocha). :D
Viola a Matylda 😀
Nic, jsem s výběrem spokojená 😇
Čert 😝
U nas to sedi..Maxim..Na max jede rozhodne😁
Blazen ;D
Steve McQeen, Aquaman, Joker... 😁
Jedna dabelska Hot a druha andelska Čehý, nebo Čehá.......jsou totalne odlisne
Máme Lenku, ale první týdny nebyla zrovna krasavice, ještě tak divně vyplešatěla, tak manžel říkal, že vypadá jako Louis Founes. On ji od té doby říká Lui, já Luisičko 😁
Naše podle povahy Žížala nebo Otesánek. Jinak mě se velmi líbilo jméno Magdalena. Ale neprošlo. Je to Anna 🙂 a už bych neněnila. Přesně to na ní sedí
Nejedlík!!!...Ne vážně...rozmýšlela jsem se mezi Verunkou a Zuzankou...Mám Verču a červík hlodá, jestli to neměla být ta Zuzanka...
rozmýšlela jsem se mezi Adinou a Beatou a vyhrála Beata a byl to ten nejlepší výběr, Adina by ji vůbec nesedla, páč je to malej rapl, blázen a já mám Adinu zakódovanou jako distingovanou dámu 😀
Dcera, když byla miminko, tak vypadala jako Montgomery Burns ze Simpsonů.
Jaruška, Laura, Terezka, Kristýnka, Lenka - po mámě. Ta ale zemřela..☹️
My máme Violku a to jsem si jí představovala jako takovou éterickou, drobnou a tichou holčičku. Narodila se a měla 4 120 gr. a pusu jako meloun. Dnes je jí 3,5 roku, je krásná, okatá, vlasatá...ale je to čertice. Lítavá a pusu nezavře. Možná měla být Mahulena.
Moje kamarádky mají pro děti krásné jména tak se můžu taky podělit dcerku mají Adrianku nebo Lillien a myslím si ,že se to taky k holčičkám hodí .
@verunkanatalka Jé, pro mě taky moje máma chtěla jméno Veronika či Zuzana, táta ji přehlasoval na Dagmar. Veronika se mi taky líbí, ale máme příjmení na V, takže by si překousla jazyk a vypsala celé pero na podpis :-P
Syn vypadal zpočátku jako Geoffrey de Peyrac (z Angeliky),tak jsem mu i z legrace říkala,na tvářičce škrábanec, křivé nožky, žádný krasavec, ale vnitřní kouzlo měl 😊
@daasqua to je náhoda viď? Já jsem Nikola a babička chtěla Dagmaru...
My s manželem malému říkáme Lucifer, Lucius případně Luciáš 😀 Jinak se jmenuje Vojta a jméno se nám líbí, ale ta přezdívka sedí 😈
@verunkanatalka No náhoda to teda je, první verze dcery byla Nikol 😀 Ale tchánovcům a nakonec i manželovi se potom nelíbilo, že Nikola je jméno pro holku i kluka (máme ve vzdálené rodině chlapa - Nikolu). A teď už by se k dceři to jméno ani nehodilo, maximálně první dva měsíce po porodu.
@daasqua Moje mamka chtěla tenkrát ne tvar Nikola, ale Nicol... Jenže to byl rok 1979 a tak jí to komunisti nedovolili... Tak prostě dala Nikola...
@daasqua
kdybych mela soudit podle apetitu tak Otylie :D