Ahojky holky 🙂 Jaká klučičí a holčičí jména se vám líbí ? Myslím tím ty krátká, jako je například Sára,Sofie, Lukáš,Tomáš....atd, nejlépe aby bylo české. Chtěla bych nějaký dobrý typ pro miminko, zatím nevíme co to bude, ale jelikož máme dlouhé příjmení začínající na D...tak bych chtěla nějaké krátké jméno 🙂
A co třeba Marie,Anna,Lada,Dan,Adam,Petr...těch jmen je... 🙂
My máme Daniel,Jakub,Marie,Monika 😉
líbí se mi Elen, Karin, Silvie, Alan, Robin, no jsem spíš na ta netypická ...ááách Gréta, Skarlet, Erin, Inez..a to jsou jen ta krátká 🙂
Linda
Pritelovi se libi Samuel....ale neumim si moc predstavit jak mu rikat...Samiku...Same?- to je divny takovy....🙂
a já asi nedám pokoj..Soňa, Táňa, Týna
Iva 😉
Iva, Lada, Hana, Jana, Dana, Jan , Dan, Ivo, Leo - to už ale není vůbec české.
Radek/Radka, pro kluka vznikne přesmyčkou Darek, Ivo, Ivan, Ivoš, Jan, Petr, Jiří, Aleš, Vít, Leo(š), Ota nebo Otto, Emil, Erik, Dan, Jošt.
Pro holky jich je daleko víc, těch na tři až čytyři písmena, Iva, Eva, Anna, Hana, Heda, Jana, Zina, Zita, Dita, Gita, Olga, Nora, Nina, Lada, Lea, Lina, Ljuba, Běla, Dana, Ela, Ina a mé oblíbené, neprávem opomíjené Věra.
Co Lea?
Eva, Jana,Hana, Eliska, Zoe, a z klucicich Dan, Jan, David, Jachym,Jonas, Vaclav 🙂 Zalezi na vkusu. Me se libi ceska cim dal vice, i ty klasicke Josef , Josefina, ted jsem videla Adina. Dalila