Ahojky chci se vydat k čarodějovi do kouzelného domečku u Žebráku.Máte s ním někdo zkušenost? A jak je to finančně náročné ? Díky moc,Jarka 🙂
@andreaandrejka Ahojky,po 13 letech se mi vrátila lupénka a do kordikojdů se mi nechce,takže bud nějaký bylinky nebo jestli dělá i mastičky.
@kolibrikjari Tak na to ti určitě něco dá, má i mastičky a i je tam sám míchá 🙂 A vedle jeho manželka prodává vyhlášenou zmrzlinu, tak si dejte, je výborná 🙂
Zmrzlinu miluju 🙂 Tak to se tam těším o to víc. 🙂 No vidíš to, bydlím 5 let nedaleko a dozvěděla jsem se o něm až teď. 🙂
@kolibrikjari On je takovej na první pohled jakoby nepříjemnej až nesympatickej, ale on prostě takový je, tak se prostě chová přirozeně..sotva promluví..ale dokáže pomoct 🙂
No jsem na něj zvědavá,viděla jsem na netu jeho fotky a on opravdu vypadá jak nějaký čaroděj 🙂
@kolibrikjari Vypadá a přitom mu prej zas tolik není...🙂 Manžel má taky lupénku, nic moc od kožní mu nepomáhá, tak se tam taky chystám pro něco zajít..
Já jsem jí měla jako mladá,pak jsem se přestěhovala z Moravy do Čech a bylo po lupénce.Jenže pak přišli nějaký stresy a od té doby se jí nemůžu potvory zbavit 🙂 Ještě sem se chtěla zeptat,musím se k němu objednat a nebo ne?
@kolibrikjari Ne ne nemusíš, je tam každý den. Tam normálně přijdeš do toho krámku a řekneš co potřebuješ 🙂 Podívej se na stránky má tam otevírací dobu, i o víkendech tam je 🙂
Tak to je paráda 🙂 Díky moc za informace a užij si nádherné léto 🙂
@kolibrikjari Nemáš za co 🙂 Hlavně at ti pomůže 🙂
Mě se Kouzelný domeček moc líbí 😀 a ta zmrzka vedle...labůůůžo!🙂 Stavujeme se tam vždy po cestě na chatu/z chaty. Osobně jsem jeho pomoc ještě nepotřebovala, sama se v bylinkách trochu vyznám, takže nějaké neduhy zaženu většinou sama. Ale třeba ségra si od něj nechávala něco namíchat na močák a kamarádka k němu chodí pravidelně a je spokojená 🙂
@mrskato Tak to je moc fajn,samé dobré zprávy pro mně. 🙂 Hlavně já miluju zmrzlinu,takže se už těším až ochutnám 🙂
Žebrák je kousíček u nás a k léčiteli si chodím nakupovat svíčky a vonné oleje. Jednou mi dal i bylinky za 100,- Nevím, co konkrétně po něm budeš chtít. On maximálně změří čakry za 50,- a namíchá bylinky 🙂