Kouzelný domeček u Žebráku, máte zkušenost?

kolibrikjari
7. črc 2016

Ahojky chci se vydat k čarodějovi do kouzelného domečku u Žebráku.Máte s ním někdo zkušenost? A jak je to finančně náročné ? Díky moc,Jarka 🙂

andreaandrejka
7. črc 2016

Žebrák je kousíček u nás a k léčiteli si chodím nakupovat svíčky a vonné oleje. Jednou mi dal i bylinky za 100,- Nevím, co konkrétně po něm budeš chtít. On maximálně změří čakry za 50,- a namíchá bylinky 🙂

kolibrikjari
autor
7. črc 2016

@andreaandrejka Ahojky,po 13 letech se mi vrátila lupénka a do kordikojdů se mi nechce,takže bud nějaký bylinky nebo jestli dělá i mastičky.

andreaandrejka
7. črc 2016

@kolibrikjari Tak na to ti určitě něco dá, má i mastičky a i je tam sám míchá 🙂 A vedle jeho manželka prodává vyhlášenou zmrzlinu, tak si dejte, je výborná 🙂

kolibrikjari
autor
7. črc 2016

Zmrzlinu miluju 🙂 Tak to se tam těším o to víc. 🙂 No vidíš to, bydlím 5 let nedaleko a dozvěděla jsem se o něm až teď. 🙂

andreaandrejka
7. črc 2016

@kolibrikjari On je takovej na první pohled jakoby nepříjemnej až nesympatickej, ale on prostě takový je, tak se prostě chová přirozeně..sotva promluví..ale dokáže pomoct 🙂

kolibrikjari
autor
7. črc 2016

No jsem na něj zvědavá,viděla jsem na netu jeho fotky a on opravdu vypadá jak nějaký čaroděj 🙂

andreaandrejka
7. črc 2016

@kolibrikjari Vypadá a přitom mu prej zas tolik není...🙂 Manžel má taky lupénku, nic moc od kožní mu nepomáhá, tak se tam taky chystám pro něco zajít..

kolibrikjari
autor
7. črc 2016

Já jsem jí měla jako mladá,pak jsem se přestěhovala z Moravy do Čech a bylo po lupénce.Jenže pak přišli nějaký stresy a od té doby se jí nemůžu potvory zbavit 🙂 Ještě sem se chtěla zeptat,musím se k němu objednat a nebo ne?

andreaandrejka
7. črc 2016

@kolibrikjari Ne ne nemusíš, je tam každý den. Tam normálně přijdeš do toho krámku a řekneš co potřebuješ 🙂 Podívej se na stránky má tam otevírací dobu, i o víkendech tam je 🙂

kolibrikjari
autor
7. črc 2016

Tak to je paráda 🙂 Díky moc za informace a užij si nádherné léto 🙂

andreaandrejka
7. črc 2016

@kolibrikjari Nemáš za co 🙂 Hlavně at ti pomůže 🙂

mrskato
7. črc 2016

Mě se Kouzelný domeček moc líbí 😀 a ta zmrzka vedle...labůůůžo!🙂 Stavujeme se tam vždy po cestě na chatu/z chaty. Osobně jsem jeho pomoc ještě nepotřebovala, sama se v bylinkách trochu vyznám, takže nějaké neduhy zaženu většinou sama. Ale třeba ségra si od něj nechávala něco namíchat na močák a kamarádka k němu chodí pravidelně a je spokojená 🙂

kolibrikjari
autor
7. črc 2016

@mrskato Tak to je moc fajn,samé dobré zprávy pro mně. 🙂 Hlavně já miluju zmrzlinu,takže se už těším až ochutnám 🙂