Ahojky maminky. Zakládám skupinu s kouzelným datumem narození 11.11.2020. Tak šup kolik nás bude. Oliver 11.11.2020 v 6:59h, 3080g a 49 cm.
Co je na tom prosim kouzelneho?
@nase_mimi Jednička je sama o sobě skvělé číslo. Z hlediska numerologie je to číslo vítězů, tvůrčích aktivit, konstruktivních energií, cílevědomosti, samostatnosti, ale také úspěšnosti a víry sama v sebe.
Číslo 11 představuje trpělivost, poctivost, intuici a důvěru ve vaše instinkty. Považuje se také za číslo, které souvisí s dualitou, propojením našeho světa s něčím dalším. Například lidé s životním číslem 11 jsou považováni za vysoce intuitivní bytosti. A v případě data 11. 11. je tato síla ještě zdvojnásobena.
Můžeme jít ještě dál a sečíst všechna čísla v datu 11. 11. Získáme tak číslo 4, které odráží sílu a stabilitu.
@oliver11 hlavne je nase😊a velka bojovnice,ma centralni koordinacni poruchu a vyraznou svalovou hypotonii,dokonce jedna z variant byla,ze nikdy nebude chodit,ald diky intenzivnimu cviceni Vojtovky,Bobatha,hipoterapie,lazne atd a hlavne diky sve uzasne mamince,ktera s ni cvicila od 14 dnu zivota/ dosud/ a diky uzasne fyzioterapeutce,ktera odhadla hned od 14 dnu zivota,co male je,tak na Mede nikdo z laiku nepozna,ze ma nejaky problem.Odbornik ano.Je to neskutecne vesela holcicka a hlavne nase
Oliverka mám taky ale 11.2., Adámka 22.11. A já jsem 21.11.☺
Jiný rok ovšem u všech😁
Malej 11/11 jen o rok dřív. 🙂 A ségru jsem si přála na 2/2, ale o tři dny se opozdila. 😀