Kouřím, budeme se snažit o miminko

hanulebanule
21. led 2018

Dobrý večer všem
můj příspěvek zřejmě mnoho žen pobouří, přesto se však zeptám. Udělala jsem velkou chybu a teď se jednoduše obávám, co bude dál.
Je mi 39 a máme dvě krásné děti 6 a skoro 3 roky. Před rokem jsme se rozhodli, že si pořídíme ještě jedno miminko. V květnu jsem otěhotněla, jenže o deset týdnů později přišel sponátnní potrat. Žádná kyretáž, nic, vše vyšlo, jak mělo. Manžel řekl, že už to zkoušet nebudeme, že už prostě znova nechce.
Před rokem mi zemřela máma, pak potrat a manželova nechuť, a tak se mi trochu zbořil můj malý svět. Udělala jsem tu největší blbost, co jsem mohla a šla do trafiky, kde jsem si koupila svou první krabičku. Někdy vykouřím denně 5, jindy 8, několikrát se stalo, že pár týdnů nic a pak nanovo.
A manžel najednou obrátil, že bychom to tedy měli ještě zkusit. Tak a teď co...organismus zakouřený a já se obávám, jaké následky to přinese. Přece jen mi táhne na 40 a ještě do toho uložené látky z cigaret.
Máte tu někdo zkušenosti a řeknete mi aspoň pár informací?

Děkuji a pokud někoho pobouřím, což očekávám, prosím, nenadávejte mi. Popele na hlavě mám už docela hodně.

Děkuji a přeji krásné zimní dny.

Hanka

misa357
21. led 2018

Ale prd, zakourenej organismus. Kdyz toho teď necháš, tak to na mimčo nebude mit vliv.

puresin
21. led 2018

@hanulebanule Ahoj, tak prvne Ti musim napsat, ze na tom nevidim nic poburujiciho, vazne. No tak mas zlozvyk no, kdo nema. A podle toho, jak to popisujes to ani neni poradny zlozvyk, par tydnu nic by totiz kurak nezvladl. A taky si myslim, ze tech par cigaret, k tomu az posledni dobou Ti telo nezhuntuje. Takze se ohledne miminka neboj, beztak by mu stres ublizil urcite vic, nez par vykourenych cigaret. Drzim pesti!

verunkanatalka
21. led 2018

Je mi 39 let a mám zdravou dceru (7měsíců).Otěhotněla jsem normální cestou a neplánovaně.Takže jsem kouřila so té doby krabičku denně....Přestala jsem dnem ,co jsem zjistila že jsem v tom.No a nekouřím do teď...🙂

kaja2016
21. led 2018

Také jsem čekala nějakou hroznou věc a když došlo na cigarety, musela jsem se usmát, přišlo mi to roztomile🙂 Držím ti palce🙂

guinea
21. led 2018

@hanulebanule Promiň že to takhle napíšu, ale když jsem dočetla až nakonec, musela jsem se smát. Čekala jsem těhotenství s milencem, který je navíc manželův bratr nebo otec, nebo podobnou děsivost... ale sem tam kouření? 😂😂😂 Opravdu se nemusíš bát.

hanulebanule
autor
21. led 2018

Moc vám všem děkuji, holky. Ano, už jsem přestala před několika dny. Víte, mám dost výčitky, vždy jsem věci zvládala levou zadní, ale po smrti mámy mi to jde nějak hůře a za ten zlozvyk, jak píše Puresin se docela stydím. Ještě jednou vám všem děkuji za podporu. Jakmile bude "buchtička v troubě" déle než 10 týdnů, napíšu 🙂.

stuplakova
21. led 2018

@hanulebanule Taky jsem čekala něco horšího 🙂. Pokud se chcete znovu pokoušet, tak s tím prostě sekni a myslím že to bude v pohodě, kouřila jsi rok a to ještě přerušovaně, tak bych řekla že tak zanesená nebudeš 🙂 Klidně bych do toho šla, jsou matky co kouří celé těhotenství a vůbec si s tím starosti nedělají a nekouřila jsi deset let. 🙂 Hodně štěstí a pak napiš 🙂

bondina
22. led 2018

Kamoska kouri od 16 do ted a ma 2 zdrave deti,zadny strach,to je pry horsi vic,do toho ta chvile...