Ahoj holky,
zajímalo by mě, jestli některé z vás před těhotenstvím kouřily,a kdy vlastně přestaly.
děkuji
Ahoj, snažím se od března a včera jsem vykouřila poslední cigarety co jsem měla a už si kupovat novou krabičku nebudu 🙂
A od kdy se snažíš ty?
Ahoj,ja jsem kourila a chtela jsem prestat v prosinci 06 na vanoce nebo jsme se chteli snazit o miminko od ledna 07 no a 21.12.se mi na testu objevily // 😉 a v zari se nam narodila holcicka
Myslim,z eje celkem jedno kdy prestanes i kdyz rikaji,ze se mapul roku prestat nebo rok.Ja mam spoustu kamaradek co oehotnely i kdyz kourily uplne bez problemu.Bud to jde normalne nebo se tomu musi pomoci a je jedno jestli kouris nebo ne.Tak mi to bylo receno od tety je porodni sestra 😎
no já přestala kouřit v lednu, ale o víkendech si cigaretu dám,když někam jdeme. To nějak nemůžu vydržet. manžel navíc kouří,ale doma naštěstí moc chuť nemám.Hlavně ty cigarety nesmím mít u sebe, jinak to nevydržím☹. Snažit o mimi se začínáme teďka. V únoru jsem vysadila. tak jsem chtěla vědět jen názor,jak jste na tom vy ostatní
Já jsem vysadila antikoncepci koncem srpna,3.9 na svoje narozeniny jsem přestala kouřit,dala jsem si takový dárek 😅 A 9.12 jsem objevila // 😉
Marusko tak to gratuluji 🙂
Lehna - ja jsem pak pomlau prestavala kourit a az v unoru jsem prestala uplne jsem nemohla odolat. 😔 Muj manza,ale prstal kourit co videl testik 😀
lena13: a ty si kouřila i když si byla těhotná? No já od toho ledna taky nekouřím už tak moc. I když co je moc, že? Kouřila jsem denně 7-10cigaret. teďka to mám tak na 14 dní.
To já měla krabičku tak na měsíc, kouřila jsem málo, ale jak říká tady lehna tak nejvorší je to ve společnosti kde všichno kouří 🙂 ale budu to muset vydržet.
Holky dneska jsem založila diskuzi,ale nikdo se ke mě nepřipojil. Tak to zkusím tady 🙂
Přestala jsem brát prášky od března,ale načala jsem plátíčko a po týdnu jsem to přestala brát a ted mám zase menstruaci, moc brzo. To tak dělá normálně? Jak dlouho trvá kdy se to upraví a můžu si plodné dny počítat od dnešní menstruace, která je ale předčasná?Díky moc za radu 🙂
Kasiopea: tak to si teda moc nekouřila, to můžu jen závidět, krabku na měsíc. To bych se nehlásila ani mezi kuřáky 😀
Jinak k těm práškům-těma práškama to asi bude, že jsi menses dostala dříve, ale jak se očítají plodné a neplodné dny, to teda netuším. A proč si vlastně to plátíčko začínala brát?
Brala jsem ho kvůli manželovi, on ještě nebyl přesvědčen že mimi chce, já ho ale pak přesvědčila konečně, tak jsem to hned vysadila 🙂
Chtěla bych otěhotnět co nejdříve pokud to půjde.
No přečetla jsem tady pár diskuzí jak se zjistí plodné a neplodné dny a ovulace. Je to +- asi 14 dnů od první menstruace a zjištuje se to taky podle teploty, to si každý den máš měřit teplotu a když ti stoupne nad 37 a nejsi nemocná a je to asi 10-14 dnů od prvního dne menstruace, tak ti proběhla ovulace(vajíčko je venku) a můžete na to hupsnout 🙂
Ahoj holky muzu se k vam pridat?
Jak se vam to povedlo prestat ze dne na den?Me to nejak nejde.Zmirnila jsem to z 20cigaret denne na 10 alechtela bych jeste vic ale nejak na to nemam nervy.
Uklidnuje me jen to ze jsem se na to ptala lekare jestli uplne prestat nebo ne a ten rekl ze by bylo spatne uplne prestat.
kasiopea:
Mas krasne kocarky v albu.Mi chceme ten Baby point V3 ten tam mas taky myslim ze je jako druhy typ kocarku
No nic nebudu se vtirat ahojte
ahoj angelis jasně že se můžeš přidat 🙂
Diky uz jsem myslela ze ti nikdo neni
angelis a ty se už taky ted snažíš o miminko?
Koukam ze jses teprve v ocekavani na mimiska tak drzim palecky at to vyjde
já tam ještě plno kočárku přidám a který ty to myslíš? moon?tak ten je boží
Ne ne ja uz jse v 7mesici.Cekam dvojcatka.
Jsem po IVF
wow ty čekáš dvojčata, tak to ale budeš mít s kočárkama celkem těžký 🙂
můžu se zeptat co to přesně je to ivf, myslím si dobře že je to umělé oplodnění?
Ne ne ja myslim baby point V3 ten s tema 4ma koleckama.Budeme totiz kupovat ze zdravotnich duvodu dva vis?
pro dvojčátka se mi moc líbí sourezenecký kočárek jane 🙂
Ano je to umela oplodneni.Vyslo nam to na druhy pokus.Zavadeli nam dve vajicka a nastesti se obe ujmuly
aha a to budeš zvládat vozit oba kočárky najednou? 🙂 To je asi blbá otazka, asi ne
Jak dlouho jste se snažili o miminko?
Taky se mi libi pro dvjcatka Jane ale ja bych to nezvladla.Jsem sice 13let po nehode na kole ale mam problemy s nohou tak bych to spatne zvladala.
a můžu se zeptat kolik stojí takové umělé oplodnění, at vím co kdyby. Moje mamka se snažila o miminko 4 roky a těsně před umělým oplodněním otěhotněla přirozeně
Ahojky...Já jsem se cigaret vzdala půl roku před plánovanym těhotetenstvím a nakonec jsem byla velice ráda za takové rozhodnutí...I když to nebylo zrovna jednodduchý
😝