Maminky,syn má mít do školky kostým na "haloweenské dopoledne",nenapadá Vás co vyrobit?Vůbec nemám představu☹ Děkuji za tipy🙂
Já jsem teda naprostý nekreativec, takže jsem koupila přes sbazar jednoduchý kostým dýně za 150,- Kč.
@luka_lu - tady o tom něco je https://cs.wikipedia.org/wiki/Halloween - my to tedy nijak zvlášť taky neslavíme, jen si uděláme ty dýně 🙂
Z domácích zásob se dá na staré prostěradlo nakreslit obrovská dýně z obou stran. Zelený čepeček, zelené kalhoty a je hotovo 🙂
Já to kdysi pojala netradičně, syn šel za "dušičku". On je taková křehule a mně se to líbilo, že je to takové neamerické. Měl mou bílou noční košili a na hlavě namotaný řetěz na vánoční stromeček. Vypadlo to super 🙂. Sice nezapadl mezi ty čaroděje a dýně, ale jinak super.
@veruska007 Děkuji za inspiraci,to je náhodou hezký nápad,mě se to jako svátek moc nelíbí,ale co už 😉
A mně by se to náhodou líbilo, kdyby se to slavilo v plné parádě jako ve státech, mám ráda všechno strašidelné 🙂
Udělala bych z něj čaroděje - syn byl loni takhle ve škole - měl manželovo velké tmavé tričko, na něj babička našila žluté hvězdičky a měsíc (na Halloween by se asi spíš možná hodily pavouci a pavučiny 🙂, šly by i namalovat bílou nebo stříbrnou fixou na textil ), čarodějnický klobouk mají skoro v každém papírnictví....a k tomu do ruky třeba plyšovou černou kočku, jestli nějakou doma nemá...nebo pavouka, mívají v hračkářství....a nebo třeba za dýni - oranžové tričko - domalovat černou fixou na textil a v papírnictví mívají takové ty masky na obličej ve tvaru dýně...nebo tak něco....