Maminky tisknete si doma fotky dětí ?
Jaky typ tiskárny máte?
Chci si napsat přítelovi pod stromeček 😬
A tisknout si fotky doma.Jen nevim jakou.
Tak jakou doporučujete?? 🤔
Taky jsem chodila do dm,rosman..Ale i tak si chci koupit tiskárnu a skener..Tak mě jen zajímalo když už budu pořizovat..Ale děkuji..
Fotopapír bych měla zadarmo..
@alex97 ja si tiskla fotky, ale fakt to je drahy. Mela jsem primo tiskarnu na fotky, kupovala jsem do ni inkoustove naplne, ze pry bylo nejlepsi...netusim, ale pokud se netisklo casteji, cartrage prischla, ci zaschla, potom to znovu rozchodit, kdyz byly zaschle trysky, taky trvalo.. a ve finale stejne ty fotky nebyly jak z fotolabu...samozrejmosti je kvalitni foto papir... a zralo to teda slusne barvu.. takze jsem si koupila jinou tiskarnu Canon, skenuje, tiskne, kopiruje a jeste dalsi veci a jsem moc spokojena, i kdyz uz ji mam par let..
@alex97 Nechci Vám kazit radost, ale nemyslím si, že by se to finančně vyplatilo. Jednak taková tiskárna není nejlevnější a pak fotopapír je taky velmi drahý. Pro mě je teda lepší skočit do drogerky a za pár korun a málo minut nechat fotky vytisknout tam.
Samozřejmě musíte uvážit, jak často fotky budete tisknout, jestli máte velkou spotřebu, tak se to možná i vyplatí, ale nevím no.