Delší dobu k nám do práce chodí jeden pohledný a příjemný muž. Přes kolegy sem se dozvěděla, že v práci máme hezké (nechci nazývat skrz název povolání, nevím kdo si to přečte), o pár týdnů později zkoušel přes kolegy se o mě něco dozvědět, nějaký kontakt. Pak jsme se dlouho neviděli, nemáme pravidelné směny, ale v tomto týdnu jsme na sebe narazili, něco potřeboval a tak jsme prohodili i pár slov a zasmali jsme se, pořád opakoval že sem nejhodnější a co mi je dlužný. Tím jak potřeboval tisk, kdy po chvíli přišel znovu že to potřebuje ještě jednou vytisknout, sem získala jeho email, kde níže měl v komunikaci i další tel. kontakt. A já teď přemýšlím. Byla to z jeho strany záminka? Mám se mu ozvat? Popřípadě z mého firemního emailu aby si neřekl že máme dodržovat gdpr? Přes sociální sítě ho asi kontaktovat nechci. Jak byste se zachovali vy?
Taky bych to nechala na něm. Jsem typ ženy, co se rád nechá dobývat a chlapovi se nedá jen tak zadarmo.
Já bych se toho nebála, jestli se ptal, co je dlužný, tak bych klidně řekla, že kávu a je na něm, jestli ti přinese kelímek do práce nebo tě na ní pozve 😉
Ja bych se ozvala, protoze "sedavej panenko v koute, budes-li hodna najdou te" opravdu nefunguje. Jen doufam, ze to neni dalsi od zakladatelky miliardy diskuzi "nekdo se na me usmal, urcite je to zivotni laska, nevim co mam delat" (pokud ne, tak omluva zakladatelce. Ale tohle preci vymyslis, to nemusis sepisovat 🙂 )
Jen jak takto zpětně si říct o kávu? Možná tisk byl jen záminka, abych na něj měla kontakt a je nesmělý když se ptal na můj kontakt kolegů a teď jsme na sebe po týdnech narazili tak toho mohl takto využít. Napadlo mě jedině mu z práce na ten email odepsat ještě jednou že se rádo stalo a pak něco o kávě, měla sem mu to říct hned ale nenapadlo mě to tak jako vždy :D a opravdu to tak není, jen se chci zeptat ostatních jak to vidíte 🙂
A už si nechci šlapat po štěstí a ztrácet čas. Jen nevím co a jak mu do emailu sepsat
No jestli je nesmělý, tak bych tomu šla naproti, ale v téhle situaci nevím jak na to 😅
Možná mu napsala na mail, jestli zase bude mít někdy cestu a potřebovat něco vytisknout?
@levandule_k chodí tam docela často jen se spíš míjíme skrz nepravidelné směny 🙂
Tak buď si zjistíš jeho směnu a přehodíš si ji, abyste se "náhodně" potkali, nebo mu napíšeš něco banálního přes mail. Třeba, žes ho dlouho neviděla, že jestli bude zase potřebovat někdy něco vytisknout a uvidíš, jestli něco odepíše.
Pockala bych, az prijde priste a pronesla bych neco v tom smyslu, ze ted uz by to fakt chtelo kafe 😉🤣 nebo az prijde priste a bude neco potrebovat, tak se ho zeptat a co za to? 🤣😉 Jsem drzka, nikdy jsem se nebala pronest poznamku a komunikovat 🙈
Pockala bych si, az prijde osobne. Kontaktovat jej pres cisla a mail, ktere jsem ziskala v ramci pracovniho kontaktu mi prijde neprofesionalni, zvlast pokud tu mam moznost osobniho kontaktu a primeho zjisteni, jak na tom jsme a jestli jej kontaktovat muzu.
Jen my spolu nepracujeme, chodí k nám na schůzky. Nepracuje u nás, tak není jistota že když příště přijde že přijde znovu za mnou, že bude ještě něco potřebovat 🙂
Já bych mu napsala, přinejhorším řekne, ze ne 😁. Taky jsem napsala manželovi první a jsme spolu 20 let. Vzdyck vypráví, ze jsem ho uhnala. Ale byl o něj zájem, nebylo na co čekat 🤣🤣🤣
Napíšu mu na odpověď jeho mailu co zasílal na tisk, něco v tom smyslu že ještě jednou rádo se stalo a že pokud bude chtít příště něco vytisknout tak není problém nebo něco takového a uvidíme. Aspoň zkusim a nebudu mít pak výčitky.
A za to třeba dopsat že už by to bylo za kávu? 😁
Ale zase taková držka asi nejsem :D
A přes kolegy na tebe potřeboval kontakt proč? Asi bych se ho zeptala napřímo, pokud je ti sympatický, tak mu to řekni. Nemáš v tomhle směru co ztratit, maximálně získat.
Jednou jsem napsala chlapovi sms "nechcete mě někdy pozvat na kávu"? 🙂, bylo to potom, co jsem viděla, že na mě může oči nechat a prohodili jsme spolu pár slov. Dnes jsem moc šťastná, že jsem to udělala a on mi řekl, že by mě nikdy nepozval, protože se bál, že z mé strany zájem není opětovaný. Jsem mooooc ráda, že jsem to udělala, na nic nehleď, uvidíš, že na kafe půjde...pokud třeba není zadaný,.... hodně štěstí.
Mně to přijde jako blbý nápad a zdaleka ne kvůli GDPR 😁 Ale jako jestli mi něco na té mateřské došlo, tak za A - jakej je můj uděl jako ženy a matky a za B - co má být, bude, netřeba tomu pomáhat.. Ale držím palce 😉
pokud se ti líbí a chodí k vám pár týdnů, dávno už jsi měla zjistit, jestli je ženatý/zadaný atd. abys věděla, jestli se nesnažíš nadarmo, příp. by ses zbytečně zesměšnila...chápu, že chceš pomoct náhodě, ale ta pomoc by fakt měla vypadat jako náhoda někteří chlapi jsou na to hákliví, když mají, pocit, že jsou loveni...
@lucka662006 krásný a má to happyend jste teď manželé?
Ja bych to nevydrzela jen tak cekat co bude, zkusila bych vymyslet nejaky vtipny nezavazny email a napsala bych mu, at vis hned na cem jste a neztratis treba i nekolik tydnu cekanim, zda se nahodne potkate…
Já vlastně většině kluků / chlapů, se kterými jsem kdy byla, šla tak nějak naproti. A upřímně vždycky mi to vyšlo. Takže já bych mu napsala. Ale třeba nějakou vymýšlenou pracovní blbost, aby na mě měl mail a uviděla bych, jak by se konverzace rozvinula.. Postrčit je supr věc, ale chlap nesmí mít pocit, že je loven. On je ten lovec.
Já bych mu napsala, taky jsem tenkrát ulovila manžela a jsme spolu šťastní🙂. Ale já jsem držka no 😂 já to vše řeknu hned narovinu a to jsem se styděla. 😂 A on byl nesmělí 😂😊.
a ja bych mu naipak napsala, kdy bueeme zase neco tisknout🙂 a kafe bych resila az sj pro to prijde🙂
Napiš mu, že máš nažhavenou tiskárnu a co s tím hodlá dělat 😄🤭 nee, vtip 😄 určitě nebuď pasivní. Můžeš mu jen poslat emotikon kávy s otazníkem. Když bude chtít, tak se ozve 🙂
Určitě bych to náhodě nenechala, první vztah jsem měla až v době, kdy jsem přestala být nesměla a opustila klišé že se má snažit chlap 😅 A manžela bych taky neměla, kdybych se cizího chlapa nezeptala co to hrajou za karetní hru, že vypadá zajímavě (ta hra. To že ten chlap taky jsem si nechala pro sebe 😂) Tak mi téměř vysvětlil všechna pravidla, já si řekla že je to asi nějaký matfyzak, ale hry hraju moc ráda a neměla jsem s kým hrát, tak jsem se zeptala, jestli mají nějakou skupinku kde hrají. A pak jsem si vyloženě řekla o jeho telefon s omluvným "já mám hráčskou skupinku v Brně kam jsem jezdila na víkendy, ale tam se teď s dítětem nedostanu a už mi to dost chybí". Všechno to byla pravda a myslela jsem si, že o mě ten mladý muž nestojí, teď když je to manžel už vím, že ho to tehdy nenapadlo si na mě vzít číslo nebo mě tam pozvat, i když jsem se mu líbila 🤦♀️😂 Ale to je jedině dobře, že je takové polínko, aspoň mi zůstal nezadany do svých 40 😂😂😂
Takže nebát se toho, někdy se stydí chlap, nebo ho to nenapadne... Chlapi jsou taky lidi.
Takže napsat, a když tedy záminka není, nějakou si vymyslet... klidně se třeba zeptat dejme tomu kolik že těch papírů tehdy tiskl že to musíš někam zapsat nebo něco (nevím jak to u vás funguje, ale asi víš kam mířím - nebo co byl obsah toho tisku nebo něco prostě vymyslet jako dáma v nesnázích 😁) a když odpoví tak klidně i napsat že on má za to u Tebe kafe (když už jsi teda potřebovala něco nestandardního a on pomohl) a ať se staví. A při kafi se buď dáte do řeči, nebo třeba na kafe pozve zase on, nebo to už se uvidí jak to bude 🙂
já v tomto staromódní nejsem, zkus napsat email, že byste mohli někdy, třeba příští týden zajít na kafčo. kdo se bojí,nesmí do lesa, jak se říká 😉 třeba u kafe zjistíte,že je vám spolu fajn a nebo taky ne. někdy jsou chlapi nesmělí a bojí se odmítnutí,potřebují popostrčit
@rozitta jezis, ja jsem malem dostala zachvat paniky, hlavne at to zakladatelka nedela, mohla by ho vyplasit ☝🏻😱 jsem rada, ze je to vtip (dobrej) 😆
Ja patrim do kategorie - “NIKDY nuhanim chlapa ja.” Cimz netvrdim, ze je to vzdycky vyhoda, i skveli kluci se mohou silene stydet nebo mit za to, ze sbalit zrovna tuhle holku je nerealne. Ale obcas jsem vyzkousela fintu, ktera v pripade nezdaru neznamenala, ze ho chci na prvni dobrou sbalit: Zapatrala bych, v cem vynika nebo v cem ma nejake specificke znalosti a ze uz nevis na koho se obratit, ze jsi slysela, ze… a ze tady tento mejl proste po par dnech na tebe vyskocil. Napr. ze mas strasne nevychovaneho psa, a potrebovala bys poradit, jak na nej, protoze kolegove se bavili, ze on se ve psech vyzna, a ze teda jestli ti chce neco dluzit, tak dobrou radu 😜
Nechala bych to na něm, ať se snaží. Jsem v tomhle staromódní, podle mě by měla být žena lovena a ne se servírovat na stříbrném podnose.