Zdravím, mám zdravotní problém. Jezdím už déle na onkologii. Mám vrozenou vadu čípku, a porod mi to rozbouřil. Mám ho potrhaný a mám výtok, na který jsem teď dostala prášky. Kdybych se toho chtěla zbavit, tak by mi museli čípek uříznout (udělat konizaci). Ale bylo mi řečeno, že zaprvé jsem mladá a za druhé bych už prý nemohla mít další miminko. Už mám doma 2-letého klučíka, ale chtěla bych ještě jedno dítě. A chci se zeptat, byli jste na konizaci čípku? Bolelo to? Jak dlouho jste byli v nemocnici? Mohli jste mít potom děti? Ztratil se Vám výtok (pokud jste ho měli) ?? Budu Vám vděčná za každou odpověď!!!
Jsem po konizaci čípku šest let (našli mi na něm rakovinné buňky ☹ )...zákrok mi dělali skoro "na počkání"ráno nástup odpoledne jsem byla už doma 😉 dělali mi to když jsem byla ještě bezdětná...v těhotenství ani moc problém nebyl jen mě více kontrolovali a když se mi začal čípek hodně krátit tak mi nasadili magnésium...báli se abych neporodila předčasně a nakonec jsem deset dní přenášela a porod museli vyvolávat 😀
Byla jsem na konizaci před cca 5 lety .Nebolelo nic,ani před zákrokem ani po zákroku jen jsem trochu špinila.V enmocnici jsem byla celkem 3 dny, i když teda .První den nástup,druhý zákrok a třetí den po vizitě domu.Některé maminky ukecaly doktora a šly domu ještě týž den kdy byly operovány.Po konizaci jsem otěhotněla ještě jednou a to zhruba 3/4 roku po zákroku.
Měla jsem jen tu smůlu že 2 týdny po zákroku jsem dostala velký zánět(asi proto že jsem nemohla ležet,péče o dceru),který byl vyléčen ATB jinak vše v pohodě