Ahoj maminy,
chcela by som sa spytat, kolko platite na hodinu za baby-sitting v Prahe??? Kolko za profesionalnu chuvu a kolko by ste dali kamaratke za pravidelne hlidanie? Lebo ani kamaratka nieje anjel, a nebavilo by ju to dlho robit zadara 😝
Za tri tyzdne mam nastupit do skoly,mala je este na jesle primala, tady v Prahe je to s jaslami katastrofa!!! (Je ich len zopar, su strasne daleko, hrozne drahe a hlavne PREPLNENE) Rodicov tu samozrejme nemame.
Ak by ste vedeli o nejakej dobrej pani na hlidani (kludne i mladej studentke) na Prahe 6,alebo co by bola ochotna sem dojizdet, tak dajte vediet!
Dakujem 😵
v Praze 100
ja bych tady dala 80az 100 maximalne,ale ani neznam zadnou profi agenturu nebo nekoho profi kdo to u nas dela 😝 taky by se to siklo obcas
Hlídávala jsem u francouzských rodin za 100-150 na hodinu.
Tak to ste ma celkom potesili, cakala som tak 150-200 Kc... Esteze som si tu cenu zatim nerekla 😨 😉
No, ty ceny se hlavně liší podle toho, jestli je to hlídání přes agenturu nebo slečna přes inzerát...Agentura je dražší...
@kasim886 Ahoj, ty máš zkušenosti s hlídáním přes inzerát?
@sarkakubi Přes inzerát úplně ne... Ale ted je k dispozici sluzba babysitting.today, ktera sdruzuje slecny na hlidani...Funguje jako aplikace,ktera ti vyhleda slecnu v tvem okoli, coz mi naproto vyhovuje 🙂
@kasim886 Aha a to je co? A ceny jsou tam jaké? A slečny jsou spolehlivé?
Většinou 150 na hodinu.
Čau Sue, já baby sitting nevyužívám, ale řekla bych, že tady v Praze by byla přiměřená cena za hlídání tak 120-140Kč/hod při pravidelném hlídání a kolem 200Kč/hod při pár hodinách týdně...