Ahojky, jen tak pro zajímavost - kolikrát jste píchli kolečko na kočáru? Já tento měsíc už potřetí, fakt mne to štve 😖 Pokaždý někde jinde, dvakrát já, jednou manža 🙄 Přemýšlím o kočárku s pěnovýma kolama, ale asi to není ono jako ta nafukovací... Budu ráda za postřehy jak jste spokojené s nenafukovacími kolečky 🙂
já jsem zatím píchla 1x a to už vozím druhé dítě
ani jednou 🙂
My sme ještě nikdy nepíchli 🙂
Já už 2x...a podruhé byly na jednom kole rovnou 2 díry 😀 Doufám, že jsme si to vybrali na delší dobu.
ja jsem vozila 2 roky a ani jednou jsem nepichla
Podařilo se mi to jen jednou a to jsem odvozila dvě děti :D
Tak vidím, že jsme skoro rekordmani, malý má 7,5 měsíce a už dvakrát, obojí o rýsováček.... 😠
my dvakrát - vždycky na procházce o akátové trny co někdo oloupal a pohodil na zem
Ani jednou. A to jezdím každý den,skoro rok a půl. Možná by stálo za to, napsat sem s jakými kočárky jezdíte. Já nepíchla Firkon Verano a ani X-lander XA.
nafukovací jsem nepíchla nikdy - měla jsem u trojkombinaci (hocco) s nafukovacíma na Vojtu, potom sourozeneckej (babywelt) taky nafukovací a nepíchnuto a pak jsme měli chicco spor´ták s pěnovejma a byla jsem s nima moc spokojená i v zimě na sněhu....
My jsme nafukovací píchli u prvního dítěte mockrát a teď máme tříměsíční mimi a už jsme to taky 2x měnili... Nechápu, čím to je...zase takovým hrozným terénem nejezdíme... Máme kočárek od Patronu...
ani jednou jsem nepíchla, slaloma jsem měla u i na syna a nebyl problém...
nenafukovací kolečka jsem měla na Jané nomad a stejně jsem se vrátila k nafukovacím, kočár byl úžasnej, ale nafukovačky jsem upřednostnila....mám i golfky Peg Perego pliko a prostě nafukovací jsou nafukovací, slaloma nedám z ruky ještě min 2roky 😉
ani jednou sme nepíchli a to používáme kočárek u druhého dítka 🙂
Nepíchli jsme nikdy...zato nám v létě na sluníčku jedno prasklo...rána jak z děla a malý spokojeně spinkal 😎
Dvakrát během dvou týdnů, pak jsme pořídili nové gumy a je to zatím ok, ale moc tím kočárem nejezdíme - používáme jiný.
já píchla za těch 9 měsícu 2x
s jedním kočárem - kvalitní kočárek jezdím 2,5 roku a nepíchli jsme vůbec, ještě mám druhý kočárek - pro dvojčata vedle sebe, levnější takže žádná značka a píchli jsme ted poprvé
Ani jednou ani u jednoho z kluků. 😉
nikdy
3x
Ahoj holky, kdyz jste pichly kupovali jste novy duse nebo to kolecko dali celkove nekam opravit?? Nam prvni kolecko uplne bouchlo, tak jsme dostali novy a ted mi pichlo predni kolo, to maly, a nevim co s tim😀 diky moc🙂)
třikrát Casualplay S4, pokaždé oprava v běžném cykloservisu, cena cca 150,- 😉
taky Casualplay S4 a celkem 2x za dva měsíce.Jednou doslova exploze a podruhé kamínek z posypu na chodníku 😠
my nepíchli a nepíchneme nikdy 🙂 máme nenafukovací,ale už jsem stihla vytáhnout 4 připínáčky za 18měsíců provozu..
Máme Jané slalom a za rok a půl sme ještě nepíchli! 🙂
Ani jednou 😉 (jet neo a Cam cortina)
Inglesinu Magnum za 10 měsíců používání ani jednou. Patron S4 mám jetý, paní ho jednou píchla, zalepili ho lepením na kola a mě pak na sluníčku praskla duše. Jinak já osobně jsem ještě nepíchla a doufám, že ani nepíchnu...
P.S. jezdíme poměrně náročným terénem
Ani jednou. Naštěstí to nejde. Mám Teutonia Spirit S3, kolečka nejsou nafukovací, ale závistiví sousedi to nevědí, protože už jsem si převezla v kole 2 připínáčky🙂)). Měla jsem z těch koleček strach, ale jsou super, kočárek parádně odpružený a kolečka se jen mažou, tak jsou téměř bezúdržbová.
zatim dvakrat (sourozeneckej Jane powertwin), podarilo se mi najet na nejakej strep a prorazit ho. opravoval manzel doma 🙂
😀 s prvním kočárkem jsem píchla postupně všechny 4 kola...Pak jsme vyměnili značku a jezdili na nafukovačkách 2 roky...a nic 🙂 . Pěnová, nebo nějaká kombinace gumy a plastu máme také a když je kočárek odpružený, tak je to super věc. Jen se do koleček trochu zapíchávají kamínky, ale to je to nejmenší...Já jsem byl a sem spokojená s oběma typama kol... 😉