malý měl v lednu 5 let.váží 16kg a měří 104cm,není to málo?kolik váží a měří Vaší 5ti letí chlapečci?děkuji
no právě,že syn rok a půl ho za chvíli přeroste,dr tyto míry fakt neřeší,což mě štve a děsí.
No a jak jste velky vy rodice?☺️ Pokud stale roste a pribejva tak asi neni co resit kazdej jsme nejaky☺️Kluci jeste pak v te puberte rostou jak o zivot…muj syn mel ted 3,5 vazi 15,5 kg a meri asi 98cm a je bezkonkurencne nejmensi ve skolce😂
synovi bude pet v cervnu a ma necelych 112cm,ale 18kg - je to hubenour
@michaelarousova já mám 163cm a manžel má 185cm,takže asi bude prcek po mě 😀 😀 syn 13 let má 170cm
@terisek2222 i ten můj je hubeňour a vůbec nechce jíst.
u nas je holka mini pidi, nekdy je dulezite I kouknout na vysku vasi cely rodiny - generacni linie..(z tve strany a manzel.).
106 cm a 16,4 kg...od půl roku je na spodním percentilu. Dr mu brala krev a vše v pořádku. Je prostě po manželovi. Ten do 15 let vážil 45 kg a vyrostl nástupem na gympl. Byl samá ruka noha. 🙈
syn má teprve 3,5roku a má 18,5kg a 112cm...ve školce si ho furt pletou s předškoláky...hold je velký....
Syn, 5 let (v dubnu dokonce 6) momentálně měří 110cm a má nějakých 16kg. My s manželem jsme ale malí. Já 156 a chlop 163 😅 takže u nás to je opravdu genetikou
@nikoulinka tak to jste opravdu malincí.já 163cm,tj to co tvůj chlap a můj chlap 185cm takže netuším kde se chybička vbloudila,že malý je takový prcek 😀
Hele, jako byly doby, kdy u náš malý mi prisel fakt malý 😅 nakonec se pak během jednoho roku vytáhl o 8cm, což Mudr říkala, že je stále v nějaké té jejich normě. Takže kdyby bylo nejake au, už by ti to mudr na prohlídce určitě hlásila 🙂
@nikoulinka jé to nevím,na 5ti letku jdeme teprve v pondělí 😀 tak uvidíme co mi řekne
My v 5 letech máme 18kg 106cm
Syn měl v 5 letech 18kg a 106 cm, takže ten tvůj je o malinko drobnější, ale nebrala bych to jako nějakou katastrofu.
Necelých 5 let a má 112cm a 22kg. Každý říká, že je tak akorát. Tříletý má 17kg a 105cm. Já jsem prcek a od mala spíš baculatějši. Muž skoro 190cm a necelých 100kg.
Syn měl v lednu 5 let. Má 110cm a 18 kg. Je to náš hubeňour 🙂
Našemu bude 5 za měsíc, měří 120 cm a váží 23 kg. Ale vrstevníky spíš převyšuje. Chlap je spíš menší, já tak normálně, tak jsem zvědavá, kam poroste 🙂.
Mému synovi bude koncem října 6 let a
měří 115 cm a váží 19,5 kg. A na 5 leté prohlídce měl 110 cm a 17 kg.
Syn 4 roky a 103 cm a 16 kg.
Naši kluci měli oba v 5 letech 120 cm a 18 kg.
jo ten nas taky moc nechce jist, to uz musi byt ale jedl by jen samy blbosti,ale to ma smulu. On i jako maly jedl jen suchy testoviny jelikoz nechtel omacku nic
Hele vůběc to neřeš. Každý je nějaký. je to zdravé, šťastné dítě? Pak prospívá. Podívej se na vaši rodinu. A pak hodnoť. Tak nejspíš bude po tobě. My taky máme naše děti malé, prtoože jsme všichni malí a no a co. Nvm, co je lepší. Dítěti tipovat míň, ale pak být překvapen, že má víc anebo naopak. moje holka stěží unese v 1. třídě aktovku :D od kamarádky dcera zase vypadá ve druhé třídě už jako čtvrťačka...je zase až moc vysoká... ani jedna si s tím hlavu nelámem.
Důležité je, jestli celkově prospívá a příbírá. Sice svým tempem, ale jestli tam nějaký posun je. Můj syn 4,5 má taky "jen" 16kg a 107 cm. Je hubený, ale v pohodě. A to je velmi dobrý jedlík. Někdy toho sní víc než já 😀
U nas syn 4,5 roku asi 102cm a cca 16kg, ale davala jsen do tabulek a proste roste pomaleji, druhy syn 11.mesicu 10,5kg a cm presne nevim ale je urcite vetsi. Prvni bude po me, druhy asi po tatinkovi. 😊
Syn bude mít 5 v květnu a má 110cm a 19,5kg
Syn 5,5 let, 102cm, 16kg. Za poslední půlrok vyrostl max o 1cm. Je objednaný na endokrinologii.
Tolik meri muj triletak a vazi vic, takze za me to je malo. Ale s tim stejne nic neudelas, nekdo je takovy, jiny makovy.