Pls potrebuju radu....Chci jit do lekarny a nevm kolik stoji tehotensky test...Muzete mi prosim poradit...dekuju za odpoved... 🙂
od cca 20kč do 100kč, co znám já, vždycky jsem řekla v lékárně že chci těh. test a paní se jen zeptala jestli chci balení po 1 nebo 2ks, nikdy jsem neplatila víc než 40kč 😉
mě ale byly testy na nic, ukázal mi že jsem těhu a nebyla jsem a když jsem byla ukázal že nejem 😠 vzhledem k tomu že jsme miminko moc chtěly, to byla blbá náhoda 😒
A heledte pls od kolika ho prodavaji...? 🙂
myslím že každému, ale asi by vypadalo divně kdyby si dítě šlo koupit těhu test... 😅
Diky moc....no ptz kamosce je 14 a nevime jestli ji to prodaji..... 😲
kámošce??? 😉 😉
prodají, ovšem jak se budou tvářit... 😲
Když tak řekni, že to je sázka a je to 😉 .
No ja tam prave pujdu s ni...Aby tam nebyla trapku.... 😀 ...Ale snad to vyjde...Tak dekuju moc... 😉
dobrej nápad 🙂
no držím pěsti ať do dopadne dobře, no v tvém případě ať to spíš nedopadne, co? 😅
No to jo...to bude zase jednou trapas.... 😖
Trapas bude, když tam bude prodávat nějaký krásný mladý prodavač 😀
bety nestaš tu chuděru, nebo tam ani nedojde... 😀 ale představa dobrá 😉
Jinak jsem si minule kupovala test, a to už jsem trochu starší a taky vdaná a bylo mi vážně děsně trapně: za mnou ve frontě stály takový mladý kluci, asi stejně starý jak já, a ta lékárnice se mnou začala rozebírat, jestli chci test, který se dělá v proudu moči, nebo co se namočí... 😝 Byla jsem rudá až za ušima 😀 😀 . Tak to hezky zvládněte.
A nebojte, protože otěhotnět je tak malá šance, že by to musel být zázrak 😉
No jo....snad to zvladnu...tak se mejte uz musim....diky za radu... 😉
(jsem jediná, komu přijde divný shánět těhu test pro 14letou holku?)
otěhotnět že je malá šance??? sorry, ale to je dobrej kec!!!to je případ od případu...vím o to m své 😔
stačí jedna kapka a je s tebe matka 😀
elitera, souhlasím s tebou, je mi 23 a klidně se přiznám, že ve 13 jsem si ještě hrála s panenkama a kdyby předemnou někdo řekl penis, tak začnu řvát znásilnění 😀
gabka 😀 Ale díky, aspoň nejsem divná. Nebo nejsem sama divná... 😅
gabka: tak to si teda šťastnej člověk, že to byla jen kapka 😀 😀 😀
elitera: taky mi to přijde divný, ale co, holt jsou ty holky dneska takový a my co s tím čekali až po svatbě 😉, radši mlčíme...
snad bude moje dcera jiná, snad je to o výchově, né o době, ikdyž...
bety, my na tu správnou kapku čekaly 3roky, al ekámoška si jednou vrzla a už to bylo (a byla panna) no teď má 5 letého kluka a manžela k tomu....
super téma, aspoň se odreaguju a přestanu myslet na těhu starosti 😅
Tak to jo...no, to je asi zákon schválnosti, že to vyjde vždy, když to člověk nejmíň čeká. Ale asi je to hodně o výchově. Stačí se ale jen kouknout, co se dneska v médiích předkládá jako normální a pak se člověk těm mladším nediví, že jdou do toho naplno 😠
jo to je fakt, někdy teda čučím jak puk, a připadám si jako penzista... 😅 asi mám mozrk o pár let starší nebo co 😀
no nic děvčata, jdu do vany, zase mě berou záda... a malá nemá ráda když dlouho sedím 😉 hned se mi udělá velká boule a strašně to tlačí...
tak držím pěsti... 😉
Prodaj mi teh. test i ve 14??
Když kupuješ test není to omezeno věkem, stejně jako kondomy, nepotřebuješ na to občanku :D
Já se přiznám, že když mi bylo 17 (ted mi je 19 btw) a měla jsem podezření na těhotenství, byla jsem tak zbabělá že jsem poslala přítele aby ten test koupil :D
Ahoj.chtela bych se zeptat jestli muzu otehotnet kdyz neberu antikoncepci,ale kluk mel kondom.a kolik stoji tehotensky test a jaky je nejlepsi? Dekuju)
no já si ho budu muset taky koupit pro jistotu jelikož jsme měli s manželem tento týden pohlavní styk a on se blboun udělá :D i když říkal že teď mimi ještě nechce a to beru prášky ale jistota je jistota 😀
Ahoj, tak Mamatest mě stál 32,-, Best 2 stojí asi 45,- a nedávno jsem si kupovala nějaký Rapid Clear Blue (nebo tak nějak) a ten vyšel aboslutně nedráž- myslím, že kolem stovky a je tam jen jeden.