Ahoj,
umíte dobře odhadnout věk ostatních? Sleduji kvůli španělštině tuto youtuberku, některá témata jsou zajímavá. Zaujalo mne ale, kolik lidí ji pořád říká, jak vypadá mladě a že by jí hádali tak 25 let. Působí na vás opravdu taky tak mladě? Na mě teda ani ne.
https://www.instagram.com/hollyradio/
https://www.youtube.com/channel/UC7ZWBllAI9hFTG...
Já bych řekla tak 35.kolik ji je?
@karzelk řekla bych udržovaná 40...
Našla jsem její ročník, mám to prozradit?
Jako vypada paradne, ale taky bych spis hadala fit zenska kousek pred 40.. Hodne ale mate, prijde mi podobny typ jako Tatana Kucharova, krasna zenska, ale i kdyz ji bylo 25 tak bych ji hadala 35. Spis kvuli vyrazu, tezko se to popisuje..
Řekla bych tak 39 -40
Tak fotky na instagramu jsou upravované, to je jasné a u videí zase používá filtry, tak je otázka, jak vypadá dopravdy.
Když ji koukám na instagram, tak je to fotka od fotky. Jo, na některých fotkách vypadá vážně mladě a těch 25 bych ji i tipnula. Ale jsou tam u fotky, převážně ty rodinné, kde bych ji už tipnula i kolem 40
Tak 30? Fakt vypadá pěkně.
Jinak já odhadovat neumím, známá má muže, který podle mě vypadá tak na 70, ve skutečnosti je mu 60 a všichni mu prý tipují ještě méně 🤷
Řekla bych ji víc, než jí je.
No Na některých fotkách bych řekla opravdu těch 25 a na některých zachovala 40. ....
Hádám jí tak 37 let
Tohle je nesmysl, ty fotky jsou BRUTALNE upravené. V reálu bude vypadat úplně jinak... Je jí 100% přes 40.
Jak kde, na některých fotkách i těch 25, někde 35, někde i víc. Každopádně na mě působí vyumělkovaně a snaha zakrýt věk z ní sálá všude (pokud jí fakt není 25). No, jdu se podívat, kolik jí fakt je 😂
Já jsem asi divná, ale já taky těch 25. Max 30
@karzelk 40+ podle ucesu
Líbí se mi ten příběh, je z rodiny misionářů a pořád pendlovali mezi USA a Mexikem, kde se naučila španělštinu, protože tam chodila do školky a do školy. Má 4 sourozenci, ona je nejmladší a umí španělsky nejlépe. Nakonec si vzala Mexičana, který zase přišel do USA, takže zůstává se španělštinou a s Mexikem pořád v kontaktu. Už jsem viděla ta videa snad všechna.
Kolem 40 let. Akorát, že je udržována. Rozhodné ne 25
Já tipuji tak 54 let...
Postavu má skvělou, to klobouk dolů. Ale v obličeji bych jí tipla i více - nemám ráda tady tu přehnanou snahu vypadat jako patnáctka až do důchodu, působí to na mě většinou kontraproduktivně.
48, proste dost pres 40
@karzelk Hádám 38-42 let. Snaží se urdžovat, vypadat mladistvě, ale pěkná mi nepřijde, s Táňou Kuchařovou bych to nesrovnávala 😀.
A já tu plácnu blbost ať je nějaká sranda a vybočuju. Bude ji 58 ! 😂
@karzelk Já si myslím, že těch 48 s přehledem. Moje segra bude mít letos 40 a vypadá tak na 32max. Všichni si myslí, že ona je ta mladší z nás dvou, což naštve. A to nemá na sobě tunu makeupu a nepotřebuje žádné supr filtry. Na paní je vidět, že má dost make-upu, filtry na fotkách a upravený minimálně nos...
tak cca 38?