Kolik dětí je podle Vás ideální mít a proč? Za nás 2 a je jedno, zda 2 kluky, 2 holky nebo kluka a holku. 👦 👧 Co myslíte? 🙏
Ja jsem snela o čtyřech 😊
Ale po prvním těhotenství nevím, fyzicky to bylo super, a psychicky jsem to zvládla jen tak tak🙄
To přece nejde takhle šmahem říct.... Čekám páté a ráda bych ještě aspoň jedno 😎
... a proč? Protože velká rodina a děti nás baví a naplňují a chceme to tak oba 😊
Cekam druhý, to je můj strop co jsem ochotna odnosit. Každé těhotenství nenávidím.
My máme čtyři a kdoví jestli ještě nějaké nebude, zatím jsem spokojení. Myslím, že tohle má každý nastavené jinak
@kindycz Za mě jedno. Člověk se mu může plně věnovat, nemusí se řešit sourozenecká rivalita...
@kindycz máme tři a tři považuji za fajn👍 jestli je to ideální nevím 😀 Jedno ovšem vím určitě, jedináčka bych nechtěla. To jen, kdyby víc z nějakého důvodu nešlo.
To vypadá, že na modrém koníku je to samá maminka, která chce velkou rodinku. To je super ❤ 4 děti jakoby nic 😀
@klokanka31 také platný názor 👍
Za nás jedno. Už to šlo blbě. Druhy nejde.
Výhoda je v tom, že se s nim dá dělat celkem cokoliv kdykoliv. Případný hlídání je taky dobrý, protože pohlidat jedno je jednodušší. Dá se s nim i odpočívat. Menší nároky na životní prostor, auto. Bude to pak jednodušší s prací. Finančně se to určitě projeví víc v budoucnu. Když jsou malý, jsou skoro zadarmo.
@95newmommy2020 Rozumím 🙏
Tak aspoň dvě. Mám tři (všechno kluci) a jedno vyvdané. Přijde mi to akorát. 🙂
Pro nás 3, to tu ještě nebylo. A proč? Protože dětí má být víc než rodičů a na víc než 3 už nemáme prostor, finance a věk.
@kindycz já si třeba nemyslím, že je nějaký ideál. Vím, že jedno určitě ne, jedináčka bych nechtěla, ale mě by třeba stačili 2 děti ke spokojenosti. Vůbec by mi nevadili 3 děti a partner ten prý chce 4, což stále doufám, že ho s příchodem dalšího dítěte přejde 😄 Ani mi nevadí ta představa tolika děti, ale těhotenství je pro mě za trest a představa, že mě to čeká dohromady 4x, no to mě jímá hrůza 😀
Pro rodiče je ideal asi jedno 😂 ale pro naši rodinu jsou ideál 2 děti a super ideál 2 holčičky. Až s tou druhou cítíme, že naše rodinné puzzle zapadlo do sebe. Sice jsme teď s mužem úplně vyfluslý, že vždycky v legraci vzpomínáme na bezdětné doby, ale ty okamžiky, kdy ty dvě vidíme spolu se smát několikrát denně, ty nám vynahradí všechno. A to jsem vždycky chtěla jen jedno.
@kindycz myslím, že každý má tolik dětí kolik mít má. My máme tři. Ještě přemýšlíme nad čtvrtým.
Pro nás nejmíň tři. Asi že jsme oba jedináčci, tak nějaký komplex? Nevím. 😃