Holky, kde necháváte kočárek, když jdete do poradny nebo někam k lékaři? U nás v poradně se nechávají venku, je tam moc malá čekárna, tak to se mi opravdu moc nechce ho tam pořád nechávat, nechci o něj přijít. A jak třeba na nějakých vyšetřeních, máme jít na sono a nechce se mi ho nechat na chodbě v nemocnici. Díky G.
My, když jdeme k naší Mudr., tak kočárek necháváme v čekárně (objednává na čas a má dny, kdy má zvlášť mimča a větší děti a velký děti), dá se sním vjet i do ordinace... Když jsme byli na rehabilitaci v Bílým domě, tak tam jsou uzamykatelný klece na kočárek a když jsme byli na ortopedii v dětské nemocnici, tak taky v čekárně... Takže zatím u nás bez problémů, akorát jsem ti moc neporadila 😅
Kdybych musela někde nechat kočár venku, tak tam s ním nepůjdu, ale pojedu autem a sedačku si vezmu s sebou do čekárny... kočár bych venku nenechala asi nikde...
gabco, ja si s sebou vzdy brala do kocarku zamek na kolo. nase Mudr ma v chodbe kameru a v detske jsou specialni zamykaci koje. v nemocnici bych zkusila poprosit vratneho nebo tak neco..no a casto jsme po doktorech cestovali v satku nebo nositku.
My jezdíme autem, ale, tentokrát právě musím jít s kočárkem.
ahojky..u naší doktorky se jezdí pokud jdeš s mimískem sama až do ordinace 😝
smiling, to máte super 🙂
Ahoj!U nás jezdíme s kočárkem přímo do čekárny.A dnes jsme byli na ortopedii s kontrolou kyčlí a měla jsem strach,kde ten kočárek nechám,aby mi ho nikdo neukradl,ale ani jsem to nečekala a mohla vjet přímo dovnitř a tak měla kočárek přímo na chodbě před ordinací.Jinak když potřebuji na úřady,tak to je jiná věc a to si raději zařídím hlídání,poněvaž bych nerada nechávala i na chvíli kočárek bez dozoru.Jak se říká "náhoda je blbec" 😅
Tak u nás je to s kočárkem k Dr. naprosto v pohodě 😉 jen mi strašně dlouho trvalo než jsme přišla na to, jak se vlastně na tu polikliniku s tím kočárkem dostanu, jelikož tam jsou všude schody, ale nakonej jsme to zjistila 😉 JInak já jsem odrzlká a s kočárkem se nacpu naprosto všude, prostě se ho bojím nechávat před krámem s prdkem uvnitř!! Zatím mi to nikdo nezatrhl ani mě ze to neseřvali 🙂
My máme bohužel dr. v patře bez bezbariérového přístupu, takže nechávám kočárek pod schody a vždycky ho zamknu k zábradlí zámkem na kolo - používáme ho i v naší kočárkaně v domě 😉
Nas doktor ma pred cekarnou jednu volnou mistnost, kam si prave davaji maminy kocarky, ale ja tam neprojedu dvermi, tak nechavam na chodbe, ktera je spolecna pro vic ordinaci a v pohode. Ale kdyz se jde nekam, kam se opravdu neda s kocarkem vjet, domlouvam se s kamaradkou, ktera kocarek pohlida.
ahoj mi si kočárek k doktorce nabereme.jezdím autem u naší doktorky to je jak průchodák.takže nevím jak dlouho by tam vydržel.jinak s kočárkem jezdím všude i do krámu.bála bych se nechat malou někde venku před krámem.jinak mi máme kočárak doma na chodbě.u nás sou večně kočárkarny vykradený
Naše dr. má takovou "předčekárnu" - halu, kterou využívají i další 2 doktorky - tam se nechávají kočárky. Odtud se jde do čekárny a pak do ordinace. Dveře do čekáren mají sestry otevřené, takže lze vidět do haly a teoreticky by se kočát ztratit neměl. Vzhledem k tomu, že někdo ukradl jedné sestře notebook za plného provozu, tomu ale nevěřím. Taky jsem využívala zámek na kolo - kočárek jsem přikurtovala v přízemí k zábradlí, ale jako nejlepší řešení pro tyhle situace mi připadá vzít děcko do nějakého nosítka. Nemusím se cpát do výtahů nebo složitě objíždět celé areály, abych nemusela drncat s kočárem do a ze schodů.
mi jí taky dáváme do auto sedačky. je to fakt pohodlnější,ikdyž nelinka se už docela pronese 😝
my jezdíme s kočárkem rovnou do ordinace. poprvé jsem ho nechala venku a sestřička mi ho sama přivezla
mě taky nezbývá nic jiného, než jej nechat venku, naštěstí sebou taháme řetěz a kladku v košíku, tak se ho snažím pro jistotu vždycky někde přikurtovat, ale taky doufám v to, že ten náš se nikomu líbit nebude 😒
nemela sem drahej kocar za prve a za druhe se jezdilo na poradnu v urcite hodiny a veslo se tam vsecko slo to na casovky vicemene jinak na nejake jine vzdalenejsi vysetreni jsem jezdila autem a bud ve vajicku sebou nebo pak v satku nebo na rukach
tak mi problém nemáme, u naší dětské dr. je v čekárně celkem místa dost a má ještě druhou čekárnu jako přípravnu kde jsou 2 děti před vyšetřením na vysléknutí a tak a tam se s kočárem vejdeme.
gabca, v poradně ho nechávám také venku na chodbě - jsou tam i další ordinace pediatrů, tak nemám strach, na jiných vyšetřeních si ho nechávám v čekárně i když je tam třeba málo místa-zatím dobrý-nikdo mi nic neřekl. Na chodbě jen tak v nemocnici bych ho nenechala.