Dobrý večer, díváte se někdo na tento německý seriál?pamatuji si, že jsem ho sledovala ve 14 letech od prvního dílu, pak jsem po pár letech přestala. Teď se ráda podívám na Novu action, když ho opakují, v těchto dnech běží premiérové díly 22 a 23 řady. Manžel a tchýně mě nechápou, že se na "takovou německou slátaninu" vůbec dívám. Je tady nějaká fanynka Semira a jeho parťáků?
Koukame s mladší dcerou (1,5 roku). "Autiky bum" je její nejmilejší pořad 😁
Já jsem ta co nechápe a manžel se těší každý večer jako malý děcko 😀😀😀mě to přijde porad dokola, občas se zasmeju nějaký hlášce nebo tomu jak Simir zestarnul ale jinak jdu radši jinam 😀
Já to taky sleduju miluju to😀, Semir je prostě Semir😀😀, ale nejlepší byl Ben a Tom😀
Jo... Ben Jäger, to byl kocour...
Semir
My televizi nemame, ale kdyz jsem byla u mamky, tak jsem rada dopoledne koukla na opakovani 😅 zrovna v te dobe zabili Toma, tak jsem si i pobrecela 😀
Ja se divam a Semira zboznuji uz od zacatku
@kaneshiro Podle mě kdyby Semir umřel, byl by to konec seriálu.
Myslela jsem, že Jenny nakonec s Paulem zůstane až se vrátí domů, ale odletěla na trvalo do New Yorku? ten konec jsem moc nepostřehla, protože mi do toho manžel krafal.
Taky se hlásím k fanynkám tohoto seriálu 😀 Na Kobru 11 se dokážu dívat třeba každý den - je pravda, že je to pořád dokola, ale ... i tak super. Fajn kriminálka bez detailního rozpitvávání mrtvol ala Miami, nechybí humor, Semir je sice evidentně nesmrtelný a přežije vše, ale to člověk musí brát s nadsázkou asi jako každý film a seriál. Ale je pravda, že ne každému tento styl sedí 🙂
Ahoj holky, po delší době opět běží na nova action tento německý seriál. S Benem přeskočili čtyři řady seriálu (13 - 16 série), docela mě s tím naštvali. Každopádně už se těším na premiérovou čtyřiadvacátou řadu. Herec, co hraje Paula Rennera oznámil letos konec v seriálu, příští rok se tedy můžeme těšit na dalšího fešáka
Můj manžel to dost sleduje, můžeme si to pustit i zpětně. Já jsem to taky dost sledovala dřív, i teď se ráda podívám.