A máte vždy rozečtenou jen jednu-dvě knihy, nebo jste "polygamní knihomol" jako já?
U mě je momentálně rozečteno následující:
Ve Freudových Stopách
Gabra a Málinka (2.díl)
Zrození Evropanů - Skutečný příběh našich předků vyprávěný geny
Slyším Tě Všude
The Seven Ages of Death
Sáhnu po vybrané knížce vždy podle nálady, stupně unavenosti v tu danou chvíli a náročnosti knihy. Ale držím se už, další bude, až něco dočtu.😉
@blackblue Já teď čtu Šťastné a hrůzostrašné - antologie štědrovečerních hororů. Vždycky čtu jen jednu knížku abych v tom neměla maglajz 😃 A pak mám v plánu začít knížky od Karla Klostermanna.
Já poslední dobou nemám moc čas, ale nikdy si nenechám ujít nového Roberta Bryndzu 😉 A taky teda čtu jen jednu knížku.
Vždycky jen jednu. Momentálně jsem dočetla Vzpomínka zvaná říše a teď čtu pokračování Pustina zvaná mír od Arkady Martine
Většinou čtu 2-3 knížky, podle nálady střídám. Muž to nechápe, má seřazený knížky, co si chce přečíst a jak jednu dočte začne další, která je na řadě, to zas nechápu já. Teď čtu Pláž v Chorvatsku, Trosečníci z Vlaštovky a Rozum a cit
Momentálně Žítkovské bohyně a ještě tu mám Vesnici od Kristýny Trpkové.
@eloise02 O Žítkovských bohyních už dlouho přemýšlím, je to dobrá kniha?
Čtu vždycky jen jednu knížku, včera jsem dočetla Pomocnici a teď přemýšlím, co dál, nemám nic připravené.
Pana prstenu. 🙂)
Čtu jedině postupně, málokdy mam rozečteno.víc knih najednou. Včera jsem dočetla Železnou vdovu
Teď jsem dočetla Tsunami od Karin Krajčo Babinské a chystám se na Třeštíkovou
Čtu vždycky jen jednu knížku. Momentálně jsem dočetla Kanibala z Nine Elms - Robert Bryndza. Vždy pod stromečkem najdu od něj jednu jeho knížku.
Vesměs 1 knížka aktuálně nyxia nespoutaná. Cca 14 zpět jsem dočítala ještě ke knížce mangu 😂
Dočetla jsem Honzlovou (potřetí, geniální, miluju) a Medvědín (dost dobrý), chystám se na Tĕla.
@klokanka31 skvělá!
Vždy čtu jen jednu knížku, nedokázala bych číst víc naráz.
Teď momentálně Tři sestry.
Dočetla jsem Tajemství od Třeštíkové a předtím novinko o Titaniku - Zářivá noc hvězd a ledu
Taky jsem začala číst více knih podle času a nálady.
Z posledních dočtených je to Les v domě (za mě její nejlepší kniha, co jsem od ní četla) a teď mám rozečtenou Nejlepší kamarádky od Emily Edwards, leč bojuji neúspěšně s časem...
ale mám v plánu si přečíst knihy od české autorky Klabouchové -Anglická zahrada a U severní zdi
Dvě knížky naráz čtu výjimečně. Naposledy jsem četla Srpny Jakuba Stanjury, U severní zdi Petry Klabouchové, teď jsem to proložila novou Třeštíkovou a pak se hned chystám na Neviditelné kořeny od Hynka Čapky.
@blackblue pokud mám rozečteno více, tak jen proto, že na mě třeba už přijde řada s knihou z knihovny, co jsem měla v rezervaci a nemám dočtenu předchozí. 🙂 K té se pak poctivě vrátím, až dorazím tu rezervovanou.
Z posledních kousků to byla Bílá voda, Pod sněhem, Malý tyran, Jednou časně z rána.
Teď tak nějak všechno od Deona Meyera
Včera jsem dorazila Jak se stát jiným od Edouarda Louise. Načala jsem Vyměnit vodu květinám od Valérie Perrin (mám nějaké francouzské období) a ve čtečce mám rozdělané Městečko v Ohiu a na hloubavé chvíle Disciplinované buřičky. Ženy v politických stranách na Moravě do roku 1914.
Aktuálně Chybějící světlo. Jinak většinu času mám rozečteno víc. I z pracovních důvodů.
@la_amanita Jak se ti líbil ten Louis?
Nikdy nečtu víc knih najednou, jsem takový ten fanatik, co se do něčeho zažere a nemůže se odtrhnout a pak si všimne, že jsou dvě ráno...
@galatea_a líbil, tedy ne ve smyslu, že by to bylo líbivé čtení, ale rozhodně je to jeden z nejpozoruhodnějších mladých autorů. Jeho styl mi plně vyhovuje, má co říct.
@klokanka31 Mně se Žítkovské bohyně hodně líbily.
@klokanka31 Zatím jsem dost na začátku, ale baví mě.
@la_amanita díky 🙂
Pro mě byly Žítkovské bohyně stresovka. Dočetla jsem je, ale nebylo mi z toho moc dobře, nemám moc ráda takové nervydrásající knihy.
@blackblue snazim sa vzdy naraz len jednu knizku. Naposledy som docitala Pomocnicu a teraz som si objednala To jedine co na svete zbyva.