Prosím o zkušenosti, vím, že to bude u každého jinak, ale kdy začali vaši chlapci nabírat svaly/tuk, prostě nebýt jen hubené tyčky, ale nabírat "hmotu"? Kdy jste kupovali širší kalhoty v pase, v kolika letech?
Syn 8 let má pas jak 6 letý, chci koupit nové softshellky a nevím,zda není ve věku, kdy najednou zmohutní 😁
Náš sedmiletý nabírá tak poslední rok. Ale hodně sportuje, tak má dost svalové hmoty, tuk nemá žádný. Mě teda přišel hubený, ale když sem ho teď na tréninku srovnala s ostatníma klukama, tak má té hmoty hodně, většina kluků jsou ještě ty hubené tyčky :D
Malý kolem sedmého roku.
Do té doby mu padaly kalhoty i přes regulaci v pase.
Sehnat mu něco padnoucího, co mu nesjíždělo ke kolenům, byl opravdu boj a těžké shánēní po všech obchodech.
Teď mu bude osm, váží 30 kg a mēří 133 cm a má hezkou vysportovanou postavu a i ty svaly už jdou vidět🙂.
Ale u nás to bude asi i tím, že dělá závodnē atletiku.
Každopádně výrazné zlepšení přišlo až v době, kdy přestal býti tolik vybíravý v jidle a konečně má zdravý apetit.
Tak náš kluk nebyl tyčka nikdy, osvalený už od batolete, klasické chlapecké slimky(nic jinýho snad ani už nedělaj) nikdy neoblíknul. Od 12 let mu kalhoty musím kupovat v dámském (cca vel.40), protože všechny juniory i na 170cm jsou mu úzké a nejmenší pánské příliš velké 😂, ale boxerky pánské S už malé, nosí M. Momentálně má 55kg na 155cm
U nás oba od 8 let šli dost nahoru.
Taky na to čekám. Starší se vytvaroval teď. Má 150 cm a cca 34 kg. Je mu skoro 11. Mladší má v 8 letech 22 kg a je to tyčka.
Synovi bude deset, měří 136cm, váží 26kg a na nějaké přibírání to zatím fakt nevypadá 🤣
@ester_ka dívej, já bych do toho šla, riskla bych to.
Uvedu vlastní příklad...je mi 46, výška 164 a váha 46 kg.
Taky už několik let čekám že nakynu😉 a ani dva porody s mojí váhou nehnuly.
Byly doby, kdy jsem si též nechtěla nic na sebe kupovat, s vidinou příbytku na váze.
Postupem času jsem to vzdala.
Což samozřejmě není zrovna dobrý příměr pro vaši situaci ( u malého se nárust určitě dostaví), ale jen pro malé ulehčení v rozhodování.
Myslím, že i kdyby z kalhot rychle vyrostl či mu jinak byly malé ( těsné), tak na hunt vás to nepřivede😉.
Běž do toho, jinak nad rozhodováním strávíš moře času.
Znám to a pak už jsem i znechucená.
@ester_ka tady se posadím.. můj má 10 a stále to nevypadá 🤣🤣🤣