Ahojky všem, nedávno jsme s kamarádkou řešily jestli je vůbec možné aby žena, která je těhotná měla normální, pravidelnou menstruaci a do toho ještě i negativní test 😀 neptám se, protože bych měla podezření u sebe, já už díky bohu těhotná jsem ✌️ nicméně tvrdila mi, že o tom někde slyšela nebo četla každopádně já si myslím, že to snad ani možné být nemůže 😀 chtěla bych na tohle téma trochu diskutovat, co si myslíte vy? Slyšely jste někdy o tom nebo snad znáte někoho kdo to tak měl? 😊
Podle mě to možné není, MS při těhotenství jop, ale test by měl být pozitivní s tím, jak rostou hladiny hormonů - což by při běžném těhotenství mělo a test by to měl tím pádem rozeznat...
To jo, ale zase jsou taky případy kdy z nějakého neznámého důvodu ženám test ukazuje negativitu i když vědí, že jsou těhotné ....takže teoreticky by se tyhle dvě věci mohly spojit 😀😀 ale říkám když třeba dotyčná to dítě chce tak je určitě šťastná, ale co taková, která jí nechce ..to asi musí pak být docela šok 🙄
Negativní test nevím, ale menstruaci má spousta žen i během těhotenství, to zase tak vzácné není, jedna moje kamarádka zjistila těhotenství ve 20 tt, druhá ve 24 tt