Dobrý den, jsem žena jako žena vážně nechápu může proto budu ráda když mi napíše názor i můž jsem zadaná ale potkala jsem kluka ano zamilovala jsem se do něho protože jsem nedokázala mu to říct do očí napsala jsem mu to přes chat mě odmítnul,ale když se potkáme dívá se na mě takovím jiným pohledem než před tim. Je to dobrý kámoš mého přitele. Na Messengeru dokážeme spolu prokecat až do 2 do rána ale v reálném světě spolu nemůžeme mluvit protože je mezi námi dusno nevím jestli vytvářím jo já nebo on ke mě něco cítí jen kvůli kamarádovi nemůže děkuji za názor
Jasně, na sociální síti jde všechno, ale bohužel mladí už často znají svět a fungují převážně prostřednictvím soc.sítí.
@jituskamou zkusila bych nějaký čas omezit, či spíše přerušit, virtuální život na síti a bavit se co nejvíce se všema lidma naživo.
A proč by to nemohlo být možný? Možná jen nechce, aby vás na živo někdo viděl, psaní není vidět...
@jituskamou je treba asi zacit tim, ze chat je o tom, ze dotycneho nevidis a on nevidi Tebe. Jsi ve svem prirozenem prostredi a ta komunikace je mnohem, ale mnohem lehci. Nezapomen na gender rozdily, muzi maji velice dobry psany slovni projev, kdezto v mluveni uz pokulhavaji. Takze tolik teorie.
Pokud chces vedet vic, zeptej se jeho, proc nechce s Tebou nic mit a pritom si s Tebou tak rad a casto pise. Bud nechce ublizit kamaradovi, anebo Tebe bere jen jako kamaradku. Mno... vim, ze nabizet zamilovanemu pratelstvi je jako nabizet ziznivemu chleb, ale takovy je zivot. Dalsi vec je, pokud ho milujes, rozejdi se se svym pritelem, ja bych taky na jeho miste se zadanou nic nechtela mit kamarad/nekamarad. Navic kluci si neradi lezou do zeli, obvzvlaste nej kamaradi (ale i to se stava). Nevim, kolik Ti je, ale asi budes mladicka. Myslim, ze by nebylo od veci svemu priteli priznat, jak se veci maji a jit o dum dal, fakt to nema budoucnost... dalsi krok muze byt, ze opadne to napeti mezi Tebou a kamaradem... misto slov, muzou prijit ciny bez vycitek. Pokud Te ma rad, bude mu jedno, ze se na nej kamarad nastve, kdyz uz spolu nebudete, ale pokud spolu jste s pritelem a kamarad ma nejakou cest (cehoz je treba si v dnesni dobe velice vazit), tak dokud budete spolu s pritelem, kamarad neprojevi zajem. A take se priklanim k tomu, abyste nezili virtualni reality na chatu, ale ted, kdyz je navic hezky, travili cas venku a ne pri PC. Realu navic snadneji odhalis pretvarku. Preji hodne stesti
@priefi děkuji je to moc hezky napsané
@jituskamou pak napis, jak to dopadlo 😊
@jituskamou Mile Bravicko... 😀
Uvazovani i sloh trinactilete. Na to se neda odpovedet jinak, je mi lito 😀
A jen poznamka pod carou, svadet nejlepsiho kamose sveho pritele, to je napreshubu.