Ahoj,
je to měsíc co si píšu s jedním mužem (25 let,mě 29) z Tindru.Aplikaci jsem zkusila na popud kamarádky.Psaní bylo na přátelské bázi,takové to základní jsme si psali a píše mi každý den.Poslední týden už psal že by mě rád pozval na rande a teď z něj najednou vypadlo že je ošklivý a já krásná a že se bojí odmítnutí.Že nemá štěstí.Na fotografiích a i videu s přáteli je velice sympatický a pohledný,vypadá jako
milý chlap.Na této aplikaci mi psala spousta mužů kteří mi naopak přišli až arogantní,sebevědomí až příliš a on byl jediný který byl milý a přirozený.Moje otázka je proč se v dnešní době tak muži bojí rande?Měla jsem za to,že z toho mají strach spíše ženy.O sobě vím že jsem milá a určitě pokud ten člověk nebude nějaký divný,protivný,arogantní tak ho hned po první schůzce hned neodmítnu protože na prvním rande jsme většinou všichni nervózní a můžeme mít problém mluvit.Já sama jsem nezadaná dva roky a za tu dobu je to první chlap který na mě udělal nějaký dojem.
Tak to já bych za tím viděla to, že má vztah a akorát flirtuje po síti. Třeba zde velmi často řešený problém. A nebo ti posílá falešné fotky 😀
@irmamala Mam ho na facebooku i instagramu,falesne fotky to nejsou.
Pokud vylučuješ i moji první teorii, tak pak těžko říct. Nemyslím si, že normální chlap v tomhle věku by si raději jen psal, než aby se s tou ženou setkal a zkusil něco navázat.
Bud má nějaký osobní problém se sebevědomím jak píše @pampeliska1313 anebo se mu to rozleželo a uvědomil si, že by z toho z jeho strany nic nebylo a nechce ztrácet čas.
Byla jsem na seznamce skoro dva roky (se šťastným koncem). Kolikrát se mi s někým dobře psalo, ale pak jsem si uvědomila nějaké ale (akorát jsem se nevymlouvala trapně na vzhled) a nechtěla ztrácet jeho i můj čas. Pokud jsem instinkt neposlechla a na schůzku šla, stejně z toho nic nebylo (a určitě se tomu tak kolikrát stalo i obráceně).
Na rande ho jít nedonutíš. Napsala bych mu, že pokud chce vztah, jednou se stejně bude muset s někým setkat. Možná to nevyjde, ale možná to vyjde. Dopředu to nevím, ale když se nepotkáme 100% to nevyjde.
Jinak, co jsem slyšela, tak mi pár mužů řeklo, že je náročné překecat holku na rande, že psaní dobrý, ale osobní setkání nechtěly. Obecně se ženy víc bojí osobního setkání než muži.
Podle mě si píše i ještě s někým jiným a tebe má v záloze a jen se vymlouvá. Když je žena mladší, tak to nikdo neřeší, ale když je žena starší než muž, tak je společensky zažité, že je to divné. Anebo může být takhle nesebevědomý, ale začít si vztah s někým, kdo si hodně nevěří, je teda dost výzva a nevím, jestli bych chtěla někoho, kdo má takové psychické problémy se sebou, že nedokáže přijít na rande.
Jsem na seznamce roky a toto je klasická věc tam… plno lidi jen píše a na schůzku nemají koule… jinak klidně to fakt muže byt fake… ty seznamky existují spousty let a jsou tam éra, co mají i fb, insta atd vymakaný do detailu s falešnými fotkami… a ty fotky tam jsou už i 5 let, takže člověk nemá důvod nevěřit… já dělám vždy jednu zásadní věc… 1 den psaní, druhy den chci videohovor přes whatsapp… když se odmlčí, vím, ze si chtěl jen psát a bylo by to jen o tom anebo, ze to na těch fotkách není on… zkus ty videohovory, možná i když se takto uvidíte, tak se pak nebude tolik bát odmítnutí na osobní schůzce
Napsal včera večer že se sice stydí ale že mě už chce pozna a ne si jen psát takže v neděli máme rande a sejdeme se na náměstí...
Jeeee tak držím palce a dej nám vědět jak to dopadlo ☺️🍀
Tak jak?Dobry?
Bylo to skvělý,vypadá to dobře. 🙂
Já bych za tím viděla spíš nejakej osobní problém se sebevědomím