Když muž chce po sexu vztah. Co dělat?

30. črc 2023

Ahoj ženy,
mám na vás dotaz.
Snad mě tu nikdo neodsoudí ale po 7 letém vztahu který zkrachoval kvůli partnerovo dlouhodobé nevěře s mou kamarádkou(1 rok jsem single) jsem si dala pauzu a začala na sobě pracovat.Při té příležitosti jsem si založila i Tinder že mohu mít aspoň nějakou zábavu...
Zábavu jsem měla až doteď,pár úletů a pravidelně se s jedním mužem scházím který je o 8 let mladší (jemu 26,mně 34),bylo to fajn,moc jsme si nepovídali,ani mě to nezajímalo kolik žen má,co dělá...jako kluk vypadá moc milý a já vím že jinak nejsem typ jen pro sex ale uzavřela jsem svoje srdce aby mi nikdo zase neublížil.
Včera mi napsal jestli je možnost to posunout dál protože podle něj stojím za víc anebo jestli chci jen sex tak ať mu řeknu.
Napsala jsem mu jen ať mi dá čas,že jsem tohle vůbec nečekala.
Nevím jak se mám teď zachovat.
Stalo se vám to někdy?

jaydeep
30. črc 2023

Pokud je Ti alespoň trochu sympatický... tak bych ho zkusila poznat víc a dal Ti to napoví samo...

mishka87
30. črc 2023

Záleží na tobě, jak to cítíš. Pokud i ty cítíš větší sympatie, zkus to s ním posunout dál. Pokud ne, tak mu to řekni narovinu, ať se případně netrápí

helcapra
1. srp 2023

Problém mi zní povědomě. Po rozchodu s otcem mých dvou dětí jsem měl zpočátku partnerství, které také nefungovalo. Od té doby spíše krátké záležitosti. A teď jsem si začala románek s mužem, který ve skutečnosti není můj typ, ale je velmi charismatický.Očekává víc a já jen hledám příležitost to skončit. Je to cizinec a jsem si jista, že za chvíli bude pryč. Nechci se citově zavázat.Ale spekuluje o vztahu se mnou. Moje rozhodnutí: nenechám to přijít na víc než jen na sex.