Prosím vás...jdete na gynekologii na prohlídku....Jste vyholené??? Omlouvám se za takový dotaz, ale kamarádka šla vyholená k novému lékaři a ten jí sjel že to hrozné :/ Přijde mi to dost divné chování
kamarádce řekl lékař, že ty chlupy tam mají nějaký význam..no zcela určitě, pokud se to vezme, ovšem v době nošení oděvů ten význam nějak ztratily..lékař si měl svoji preferenci nechat pro sebe, je věc každé, jestli se holí/neholí, zcela/částečně..
No já jdu právě taky ráno na registraci k novému doktorovi a jsem vyholena a je mi úplně zle od nervů... Má to být nějaký mladý doktor
Když já jsem taková blbka že mu není jednoho si kdo myslí. Jsem fakt praštěná... No nějak to přežiji 😀
@stekkna Prosím tě, na to se fakt vykašli. 🙂 Jsou horší věci na světě. Osobně teda to je to poslední, nad čím bych před návštěvo gyndy přemýšlela. Normální doktor to nekomentuje.
ja som rada ze si sa spytala a nemusela som sa ja 🙂 tiez mi taketo veci behaju po rozume 🙂
Co se holení jsou doktori co to prilis nedoporucuji a naopak doktori co to podporuji kamaradce zas doktor vytkl ze neni oholene a jak je hrozne kdyz je zarostla. Moje doktorka to nekomentuje i kdyz vim ze preferuje neholeni, nam to doporucovala kdyz jsme tam sly se skolou na exkurzi i kdyz to uz je taky let...
Holím. Nedokážu si představit, že ne. Žádný z mých gynekologů ( celkem 3, z toho 2 starší a 1 mladší) to nikdy nekomentoval.
Holky moc díky
Já se holím dle toho, jak se mi zrovna chce. Přece jen, když to udělám, tak mi všude vyskákají pupínky a svědí mě nově rostoucí chloupky. Na gynekologii chodím jak kdy. Ale doktor nikdy neřekl ani ň. Je to myslím moje věc. Považovala bych za neprofesionální, kdyby měl nějaké kecy a hned bych změnila lékaře.
Hlavně v klidu, není důvod se stresovat. Můj lékař je super, je to jediný doktor, ke kterému ráda chodím! :D Vždy se zasmějeme, atmosféra je uvolněná a ničeho se nebojím....
Debil doktor. Já teda byla v porodnici na pohotovosti neoholena a tak moc jsem se stydela. Takže já se holim 😀
Holky včera jsem už nestíhala napsat. Doktor skvělý, v září jsem byla na zákroku a byl to ten stejný, skvělý doktor :D měla jsem radost a docela mě i zaskočilo že si mě pamatoval :D
A když se jde rodit tak zase holí!!! Ať si co chce kdo chce nosí, osobně to s holením mám tak, že to nehrotím, nějaký trochu porost nechávám, chlapovi se to nelíbí úplně vyholené a ke gyndařce se holím...z hygienických důvodů...
Částečně ano, resp. úprava proběhne, čistě pro můj pocit. Stejně jako nejdu s chlupatýma nohama, když je dávám nahoru že jo. ALE kdyby to doktor nějak komentoval, tak už tam nevlezu a změním ho. To si nemůže dovolit.