Ahoj nastávající maminky!
Chtěla bych znát vaše zkušenosti, kdy jste pozorovaly, že se vám začíná zpevňovat bříško? Je to jen otázka mojí zvědavosti, ale nikde jsem na to nenarazila. 🙂
naty to já taky, i když asi o něco menší než ty... 😀 ... nám to zpevňování zatím asi dlouho nehrozí, ale fakt by mě to zajímalo - myslím, že možná většinu "čerstvých těhulek" 🙂
jj, mně taky... 😉
Ahoj holky, týden už vám přesně neřeknu, ale já začala mít na přelomu 4-5 měsíce problémy s tvrdnutím břicha, tak to jsem ho měla zpevněné skoro pořád..🙂) Ale řekla bych že to bylo pozvolné, jak začalo pomalu vyčnívat tak tím bylo tvrdší...🙂)
Jinak přeji příjemné těhulkování, já už končím a ten závěr je fakt mazec! 😀
amon, tak děkujeme za informaci! 🙂 tobě taky příjemný závěr těhotenství a krásné zdravé miminko! 😵
Holky děloha se dá nahmatat jako takový šišatý balonek kolem 11tt, úplně dole v podbřišku. Nebojte se, dočkáte se🙂))
jak komu nekomu uz drive ale vetsinou mezi 5-6mesicem je cas na zmenu satniku 😉
jeudi: ja musim menit satnik uz ted!!🙂 tehu kalhoty jsou na ceste a jedine co ted oblecu jsou bile plataky na gumu v pase!🙂
yvu:ja to chapu chces se pochlubit briskem tak ho poradne vystrcis ja to taky tak delala a brzo nic neoblekla 🙂
ywu ty čekáš dvojčátka ne? tak to ti poroste asi trochu rychleji 🙂
ywu promiň, až te´d jsem si dočetla, že druhé miminko to vzdalo ☹ .... ale o to větší sílu budem mít ten váš šampionek 🙂 držím palečky 🙂
ahojky:no viz moje album, můžete mrknout, už ho mam🙂
Ahoj holky, mě bříško začalo tvrdnout od 4.měsíce... 🙂) Jinak šatník jsem začala měnit okolo 7.měsíce 😉
Jinak vám přejí příjemné těhu, já už jsem na konci, a čekám každým dnem na porod.. 😀
Ahojky,mne se bříško zpevnilo az tak kolem 16,17 tydne.Do te doby to byl jen špek.Ted uz je pevny jak skála😀
Já hlásím, že mám zatím jen špek... 😀