Kdy jste měly chuť na sex po porodu? Nebo jak dlouho jste bez něj byly? Jsem divná?

7. kvě 2022

Ahoj všem, je to pro mě dost choulostivé, proto dávám anonym, je mi to fakt trapný.. syn 2 roky, od tehu jsem sama a do teď jsem neměla sex a vůbec ale vůbec mi nechybí.. nejradši bych chlapa, co mi jezdí třeba kamionem jednou za 2 týdny přijede na víkend nechce sex a hotovo, vůbec na to nemám pomyšlení. Což je zvláštní před tehu jsem ho milovala opravdu dost..
Nejsem divná? Děkuji moc

dianemash
8. kvě 2022

Řekla bych, že je to normální stav, taky jsem neměla chuť ani pomyšlení, ale zase jsem si to v hlavě nastavila jinak kvůli partnerovi a protože mi záleží na našem vztahu. Nejsem při chuti jako kdysi, ale asi je to spíš únavou a starostma kolem dítěte 🤔

95newmommy2020
8. kvě 2022

Synovi je 2 a 3 měsíce a chuť ještě nemám. 😃 Frekvenci máme tak 1x za kvartál a pro mě je to divny, jak kdybych spala s příbuzným. Nechápu to, s manželem máme hezky vztah, na všem se domluvíme, miluju ho, ale spát mi s ním nijak nejde. Ani by mě nelakalo zkusit jiného, takže tím že by mě nepritahoval to není.

aspie83
8. kvě 2022

Po prvním porodu jsem chuť měla normálně. Mladšímu je teď 18 měsíců a já od porodu chuť na sex nemám vůbec, ale absolutně vůbec.. a to jsem sex měla hodně ráda. Teď ho máme tedy hodně zřídka a já se vyloženě přemáhám. Pořád doufám, že až přestanu kojit, zlepší se to... Snad 🙈

katule1990
9. kvě 2022

Já jsem měla chuť už v porodnici 😀😅. Pak se ale začala strašně kumulovat únava z nevyspání + kojení a chuť moc nebyla. Co syn spí, je to lepší, řekla bych, že v normě. Myslím, že menší chuť na sex po porodu je častá, souvisí to hodně s únavou, vyčerpáním, stresem a hormony spojené s kojením. Ale jestli jsi už 2 roky po porodu a nekojíš, tak už by se chuť měla vrátit do normálu. Zkusila bych si třeba koupit pěkný prádlo, podívat se na erotický film, domluvit se např. na společné masáži, dát si vínko, prostě se zkusit nějak naladit.

rejalin
9. kvě 2022

Já jsem si tímhle prošla také. Dokud jsem cca v 18m neodstavila, tak absolutně žádná chuť. Zhruba dva tři měsíce po odstavu a už jsem zase při chuti.. škoda, že za dva měsíce znovu rodím 😅🙈