Kdo stejně jako já nemá kamarádku?

miaellen
9. srp 2017

ahojky,zajimalo by me, jestli je tady nekdo, kdo stejne jako ja nema kamaradku?? mate nejakou fakt dobrou kamosku s kterou si date vinko, pokecate o zivote ? ja totiz v podstate ne, mela jsem vic nez dvacet let nej.kamaradku, ale vztahy postupne ochladly, ubyvala temata a to asi i tim, ze ja uz mela rodinu, ona ne...mam momentalne jednu, ale s tou chodime ven vzdy s detma tak jednou za mesic, ale ze bych mela kamaradku s kterou jdu na vinko, do kina,na veceri bez deti, tak to ne !!!! 😐. mam diky sve praci spoustu znamych, ale to je neco jineho...pripadam si nekdy sama, rikam si, ze jsem fakt traged...sve problemy probiram s mamkou a s babickou, coz taky neni idealni...v dnesni dobe najit fakt dobrou kamaradku, ktere se sverite taky neni jednoduche..rada bych si sem tam nekam zasla s kamoskou, nebo jen tak posedet v lete venku, ale bohuzel..jak to mate vy ? nemyslela jsem to tedy tak, ze hledam virtualni pratelstvi, ale vylozene jak to mate vy ? dekuji

apple_tree
9. srp 2017

Hele, mam to podobne. Mela jsem fakt dobre kamaradky z vysoke skoly, jenze cas bezi, cast z nich se odstehovala, nebo uz maji rodiny a nemaji tolik casu. Sice se jeste jednou za cca ctvrt roku schazime, ale v parte, vsichni s partnerama, kdo ma, tak bere i deti. Mam spoustu znamych, ale uz nikoho, s kym bych se schazela nejak pravidelne nebo si byla blizka. Ale vlastne mi to ani nechybi, vsechny ty veci, co pises, tak podnikame s pritelem. Je mi jasne, ze je to neco jineho, nez si podrbat s kamoskou 🙂 No a kdyz se potrebuju sverit a probrat holcici veci, tak napisu jedne z tech kamaradek ze skoly a pokecame aspon online 🙂

babanci
9. srp 2017

Měla jsem léta velkou kamarádku a bylo to fajn. Seznámily jsme se v mateřské škole našich dětí. Každý den jsme tam vodily naše potomky a protože to bylo daleko od domova, domluvily jsme se, že si je budeme vzájemně vodit, jeden den ona a jeden den já. Je to už 30 let. Pak mě potkala velká tragédie, už to bude 6 let, zemřela mi dcera. Všechno to změnilo, najednou jsem nebyla schopná se s nikým stýkat a přerušily jsme kontakty. Nedávno jsme se potkaly, popovídaly si, ale .... já jsem nyní nejradši sama nebo s rodinou. Jinak jsem se odstřihla od lidí.

miaellen
autor
9. srp 2017

@babanci to je mi lito !!! te me byvale nej.kamaradce se stala take velka tragedie a toto proste lidi zmeni a je pravda, ze potom jsme se prestaly pomalu casem schazet........ s tvou dcerou je mi to lito !!!!

miaellen
autor
9. srp 2017

@apple_tree mam to stejne...kecame online, ale to neni ono..😐.

miaellen
autor
9. srp 2017

@apple_tree teda mam jeste jednu kamaradku a to tak 2 krat za rok jdeme na kafe, jenze ta nema deti, ba naopak, primo je nesnasi a to pak tech tematk probrani az tak moc neni...

nugetka20
9. srp 2017

Vždycky jsem měla jen jednu nej kamarádku, nejsem úplně společenský typ. Posledních 5 let jsem měla kamarádky 2. Jen co jsem otěhotněla, hodila mě přes palubu první a posléze i druhá. Byla jsem odstěhovaná mimo, nemohla jsem dělat to, co ony, měla jsem hormony "na mozku" .... ony dvě si vystačily samotné spolu.
Kloučkovi je víc něž rok a tak nějak se snažím udržovat kontakt alespoň s tou první. Ta druhá děti vyloženě nesnáší, vyhodila si mě z přátel na FB - neřeším to. S manželem se občas vídáme s našimi společnými známými, co mají podobně staré kloučky, jako je ten náš. Občas si s holkama napíšu na FB, dojedem si s prckama na kafe. Ale mojí nejlepší kamarádkou je teď manžel.

babanci
9. srp 2017

Jinak jsem chtěla ještě napsat, že moje nejlepší kamarádky jsou mé dospělé dcery. Jsou úžasné.

poah
Autor odpověď smazal
Zobraz
ejmate
9. srp 2017

Já taky žádnou kámošku nemám. Bydlíme na vesnici. Jako děti jsme se bavili všichni mezi sebou, ale postupně se ostatní odstěhovali a nikdo tu nezbyl.
Někdy je to dost frustrující...

baleale
9. srp 2017

já kamarádky mám, ale jsou to spíš takové známé, skoro se nevídáme, takže to beru tak jako kdybych kamarádky neměla...

12market
9. srp 2017

Také to tak mám. Celkově jsem neměla nikdy moc kamarádů, jsem spíše typ co má maximálně 3 lidi, na které se mohu spolehnout. Tím, že jsem i mladá (22) a mám tři týdny do porodu, tak mé vrstevníky to nějak nebere. Nejlepší kamarádka má neustále depky, že nemá ani přítele a já se jí vystavuji s pupkem před očima tak to na konverzaci taky moc nepřidá, ani se kvůli tomu nevídáme a odstěhovala jsem se s partnerem na vesnici, kde nikoho neznám. Jen jeho rodiče, sestru ale moc jsme si nesedli, takže je to takové naprd.. Mojí záchranou je teď má sestra, která se vrátila z ciziny, ale na konci září zase odléta za prací na tři roky a vrátí se až na Vánoce cca na týden. Moje mamka se nějak nezajímá ani o mě, ani o nenarozenou vnučku a o tatínka jsem přišla teď v květnu, ten byl pro mě vším (byl vážně nemocný a poslední půl roku jsem byla pořád s ním v nemocnici), takže ani to mi na náladě a elánu na seznamování moc nálady nepřidá..

puresin
9. srp 2017

@miaellen Mam to podobne, s tim rozdilem, ze NIKDY jsem nemela moc dobrych kamaradek, v kazdem obdobi vlastne vzdy jen jednu, a ted uz dlouho nikoho. Jsem paradoxni kombinace: spolecensky introvert. 🙂 Rada se bavim a navazuji kontakty, ale uplne k telu si pak neumim lidi pustit. Posledni mesice se ale precijen kamaradstvi rysuje, no nechci to zakriknout. 🙂
A jinak: uz cca sedm let je moji nejlepsi kamaradkou muj muz. 😅

miaellen
autor
9. srp 2017

diky holky !vidim,ze v tom nejsem sama.diky za reakce.

beetlejuice1666
9. srp 2017

@miaellen mam jednu kamaradku, se kterou jsem v temer dennim kontaktu, chodime spolu i vecer samy dve na pivo. Obe mame malicke deti, ale davame to o bez nich, jen spolu. Zname se od prvni tridy, takze temer tricet let (krista boha, to je masakr, kdyz jsem to ted spocitala!) Ale jinak spis par znamych s deckama, zadna extra duvera. Za tu jednu kazdy den dekuju vsem bohum, ktere si jen vymyslite 😉

Dneska jsem zjistila, ze jsem zas tehotna, ona to vi, jinak z mych blizkych nikdo. A jeste tak tyden to nebude vedet ani manzel.

miaellen
autor
9. srp 2017

@beetlejuice1666 za 1 obrovska gratulace k temu a i k te kamaradce....taky jsem mela takovou...je to super ! u na to pratelstvi uz skoncilo a zacalo ve 4 letech.

beetlejuice1666
9. srp 2017

@miaellen dekuju moc, snad bude vse ok, zatim jsem uplne nabzacatku a to se muze stat jeste leccos...

Kamaradek jsem mela vic, na gymplu,na vejsce, ale vsechny se nejak rozplynuly. Tahle jedina mi zustala.

miaellen
autor
9. srp 2017

@beetlejuice1666 ja mam z vysky daleko...tehu bude urco v poho, zaaaaavidim.☺

beetlejuice1666
9. srp 2017

@miaellen Moje prvni tehotenstvi bylo uplne ok, pak potrat v sestem ci sedmem tydnu a ted znovu tehotenstvi. Jsme oba s muzem zdravi, nemame potize s pocetim, ale ten potrat mi trochu zmenil hlavu. Uz nikdy nebudu v tomhle ohledu tak v pohode a bezstarostna, jako kdyz jsem cekala dcerku. Vzdycky uz to budu mit v mysli. Ale snad to bude zase cajk 😉

miaellen
autor
9. srp 2017

@beetlejuice1666 tak to chapu ! ted je neskutecny babyboom...mam okolo sebe same tehotne ☺

beetlejuice1666
9. srp 2017

@miaellen Jj,kamosky uz maji vsechny odrozeno, v rodine mame jednu tehotnou, ale jinak jich vidam po ulicich chodit hromady. Asi dobry rok 😉)

kaja2016
10. srp 2017

@miaellen U mě to bylo v jednu chvíli obdobně. Dobře kamarádky z dětství/puberty/vejsky postupně odpadaly i když jsem se snažila vztahy udržovat, postupně mě to přestalo bavit se snažit ó nějaké srazy. Potom v práci to už byli jenom známý, změnilo se to zase těhotenstvím, kdy jsem trošku i přehodnotila koho si do života pustím a koho ne. Chce to aktivně hledat, trvá to, ale jde to🙂

miaellen
autor
10. srp 2017

@kaja2016 neci na tom bude...ja momentalne stagnuji...uz se mi nechce a nerada bych se zase zklamala...ono totiz ve vetsine pripadu jsem ja byla ta, co vymyslela akce, zvala domu holky na vino ( pak mi to nikdo nevratil....).z manzela si nejlepsi kamaradku nedelam, to ani nejde, proste nekdy je treba probrat holcici veci...mamce take nebudu rikat vse...treba casem jeste nekoho poznam...

dockysbazar
24. srp 2017

Taky nemám žádnou kamarádku. Mám to podobně jako @puresin ,ráda se s někým pobavím, ale k tělu už si nikoho nepustím. Má nejlepší kamarádka je můj manžel. Kdybych ho neměla, tak nevím. Na ZŠ jsem měla nejlepší kamarádku, ale rozdílná SŠ nás rozdělila. Na SŠ už to byli jen známí, po škole jsme se s nikým neschazeli. Lidi přicházeli a odcházeli. Možná už ani kamarádku mít neumím jak je to dlouho. Někdy mi to je líto, ale život jde dál. .