Kdo staví/stavěl dřevostavbu?

netty89
3. led 2021

Ahojky, chceme se stěhovat a když se dívám na ceny starších domů tak jsme se rozhodli raději postavit nový. Máme omezené finance, takže hledáme levnou firmu, ale zároveň kvalitní. Pojďte mi ukázat, že náš sen může být realita a opravdu takova nějaká s dobrou recenzí existuje. Díky za tipy.

candat
3. led 2021

Kamarádka si nechala postavit https://www.hpdomy.cz/katalog/hp90 a jsou moc spokojeni. A je to jedna z těch nižších cen v dnešní době.

marcicek84
3. led 2021

@netty89 a pozemek budete mit na vesnici nebo u lesa? tam by se toriz dal postavit i srub nebo roubenka na srub.cz je cenik hrubych staveb a nevychazi to uplne spatne a ma to i neco do sebe,takove bydleni...

netty89
autor
3. led 2021

@candat na ty jsem taky koukala a děkuju za recenzi

netty89
autor
3. led 2021

@marcicek84 pozemek bychom chtěli někde na vesnici a na ty sruby jsem koukala taky, ale nejsem si jistá jestli chceme takový styl bydlení. Ani nechceme přímo dům na klíč, pouze na dokončení, aby zde byly hotové rozvody a o zbytek se postará muž.

marcicek84
3. led 2021

@netty89 asi se na to chce podivat...

volodka162
3. led 2021

Levné a kvalitní - bohužel a na rovinu, toto spojení moc nejde dohromady. Kdo to bude mít levné tabulkově, namaže si firma něco za vícepráce atd. Takže bych volila na jistotu firmu, která už je déle na trhu, není nejlevnější, má zkušenosti, může Vám dát telefon na lidi kterým již postavila barák atd atd. Slovo levné v dnešní době opravdu je...no jak to napsat...to už je trochu sprosté slovo. Když jsme začali stavět v roce 2015-2016, ceny byly o 1/3 jinde...dolejc.

volodka162
3. led 2021

Kdybychom měli stavět znovu a něco trochu na klíč a bez námahy, sice jsou drahý, ale volila bych jistotu - RD Rýmařov (pokud neseženete od někoho známého recenze...). A nebo nějakou místní, poblíž....aby nějaká firma, kterou si vyhledáte na netu že je levná - jezdila přes půl republiky k Vám něco montovat , i to se promítne do ceny. Nikdo nedělá zadarmo a benzín taky není zadarmo... Okrajně se v tom pohybuji. Teď sehnat střechaře, tak si člověk počká dva roky (aspoň tady u nás v okrese), tzn. rok 2022.