Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.
Lovi mi dnes odpověděli, že e-shop již šidítka nemá k dispozici.
@mazlik1 Normálně si otevřeš jejich stránky, dáš kontakt a tam to vyplníš... Do dotazu napíšeš něco ve smyslu: chtěla bych se zeptat zda nezasíláte vzorky na vyzkoušení... A oni ti odpoví na mail, zda zašlou nebo ne, popřípadě poprosí o adresu pokud není přímo s tom formuláři... a je to 😀
Ja mohu zaslat osobne vzorecky z nektere z rady ceske ekologicke drogerie. Podle toho co bdu mit k mani a co budete potrebovat...Mile pozdravy Radka
@radkabrezikova Jeee, to by bylo fajn 🙂
@radkabrezikova To by bylo moc milé... 🙂
Teď jsem na stránkách Nivea a vůbec nevím, kam to tam napsat... Mimčo má do příchodu na svět sice ještě půl roku čas, ale mít už v zásobě třeba krém na opruzeninky by nebylo špatné, ne?
@radkabrezikova děkuju, to budete moc milá.
@uzjetotak Na stránkách Nivea je kontakt úplně, úplně dole v modrém zápatí. Jinak mě fakt pobavil ověřovací kód na stránkách Bepanthenu - viz fotka... 😀
@kralovna17 Jé, mockrát děkuji, vyzkouším 🙂
Jinak se dívám, že jsme obě ve 13.týdnu, tak přeji ať se všechno zdárně vyvíjí 😉
@uzjetotak No jo, už je to tak... 😀 I Tobě přeji hodně zdraví, klidu a optimismu... 😉
@katynecka ahojda, ohledně vzorku od MAM, psala si jim normálně na stránkách anglicky, jak tam mají ten kontakt?
@veronika182 Vzhledem k mé státnici z angličtiny jsem tam něco vytvořila v aj 😉 ale vím, že tam holky píšou normálně česky a taky jim přišel 😉
@radkabrezikova Také bych měla zájem, kdyby jste měla ještě nějaký vzoreček volný 🙂 děkuji.
@radkabrezikova Já bych taky měla zájem děkuji
@katynecka s angličtinou taky nemám problém, jen jsem potřebovala vědět, zda si psala tam, co myslim 🙂
Na stránkách Family Service lze požádat po registraci o kufřík se vzorky. Ale musela jsem se o něj připomenout 😉
@radkabrezikova také bych mela zajem 🙂
@radkabrezikova mohu také poprosit? Děkuji. Jinak vzorky mi přišel Lovi mam Nivea rybilka a zkuste napsat i na ruzne detske čaje od sunarku
@radkabrezikova mohu také poprosit? Děkuji. Jinak vzorky mi přišel Lovi mam Nivea rybilka a zkuste napsat i na ruzne detske čaje od sunarku
@radkabrezikova Mohla bych též poprosit? Děkuji 🙂
@radkabrezikova mohla bych take poprosit? 😉 dekuju a pekny den prejeme
holky, daří se vám na familyservice.cz zadat adresu? Už mám registraci déle, ale potřebuji ji tam teďka zadat..nechce mě to pustit na kolonku město :(
tak najednou se to rozchodilo =D
Lovi rozdává tento měsíc těhulkám zdarma dudlík ve vybraných prodejnách: http://lovicz.cz/content/18-vyzkousejte-zdarma-...
Dá se ještě vyplnit formulář o bepanthen... pak napsat na Mam a Nuk...