Kde vyvoláváte fotky?

terezapos
15. kvě 2018

Prosim kde vyvolavate fotky? Pomer cena kvalita? Dekuju

janikas85
15. kvě 2018

Já jsem teď o víkendu nutně potřebovala vyvolat pár fotek a zkusila jsem DM drogerii. Na flash disku jsem měla fotky a hned jsem si je tam vytiskla. Kvalita dobrá a cena 7Kč za fotku. Fotky se dají i upravit, orámovat nebo udělat koláž.

pajounek
15. kvě 2018

Já objednávala buď přes dm, když je jich málo, vytisknout hned nebo taky v Tetě 🙂

normalnimatka
15. kvě 2018

nepřijdou mi špatný cewe (což je dm, teta, rossmann). když jich je nad x kusů, bejvaj za 2 kč

veronka_123
15. kvě 2018

za mě Fotoškoda 🙂 ale samozřejmě záleží jak jsi náročná, já jsem možná hodně zatížená na kvalitu a cenu proto neřeším ale tuším, že klasický formát 15x10 mají za 8 Kč (můžeš vybírat i lesk/mat, fotku ořežou atd)

priefi
15. kvě 2018

@terezapos nejcasteji fotostar nebo fotolab, pripadne happyfoto

klllarinka01
15. kvě 2018

My bud fotolab nebo Dmko 🙂

kladpol
15. kvě 2018

Taky by mě to zajímalo, já bych potřebovala vytisknout takových 100 fotek a v dm nebo jiné drogérii se mi nechce, za ty peníze.

kamino
16. kvě 2018

Nejlepsi tisk ma Petr Komarek Dastax. Jsem fotografka a na jeho tisk nedam dopustit 🙂

jodiddraselny
16. kvě 2018

drogerie Teta. Když je 250 kusů tak to vychazí na dvě kačky za kus.

normalnimatka
16. kvě 2018

@kladpol a co zkusit napsat nějaký kamarádce, příbuznýmu, jestli by něco nepřidal? rozdělili byste se o tu trapnou poštu ještě a od 250 ks má tušim rossmann fotku za 2 kč. ostatní fotolaby to maj až od 400 ks nebo teď vůbec.

yelowangel
16. kvě 2018

Nechci rejpat nebo tak něco ale to je přesně ten důvod proč jsme pořídili multi tiskárnu. Jednou za čas koupím barvy a kdykoliv potřebuju cokoliv zkopíruju nebo naskenuju, vytisknu fotky..barvu teda fotky žerou fest ale když si člověk spočítá cestu, cenu papíru a barev a rozpočítá to na kusy vyjde to levnějc a ještě ušetřím čas. A fotky si upravím přes PICASA takže v tom problém taky není 🙂

terezapos
autor
18. kvě 2018

tak jsem si to poslala do dm posta byla necelych 60kc a dnes uz mam fotky doma a to jsem je objednavala v utery a jsou pekny tak jsem spokojena. moc vam dekuji za postrehy a rady

kladpol
8. čer 2018

@normalnimatka Tak na to se podívám. Jo teď jsem se bavila s mamkou a taky chce tisknout fotky, tak to dáme nějak do kupy a pošleme si to potom společně, ještě s kamarádkou a to dáme v pohodě dohromady a alba budou praskat ve švech 😀.