Kde si vytvořit profesionální webové stránky?

veruska007
7. únor 2015

Ahojte, holky. Chtěla bych si vyřídit ŽL a udělat si web. Mám už zaplacenou doménu, ale brácha mi webovky slibuje udělat už přes rok a nemůžu ho donutit. Na to, abych si nechala udělat web komerčně a ještě si tam platila servis (doplnění informací, změny, ...), zatím nemám. Dáte mi typ, kde si můžu udělat webovky sama, aby vypadaly dobře a zároveň s malými náklady? Dívala jsem se na webnode... no, dvakrát profesionálně to nevypadá, ale co už - ale jste s nimi spokojení? Mám tam vlastní stránky zdarma a dost často to stávkuje. Nebo můžu si udělat stránky ve webnode a potom si je nechat převést tam, kde mám webhosting a kde platím doménu? Jsem v tomhle fakt analfabet, budu ráda za radu či zkušenost.

sisinka74
7. únor 2015

ja mela u webgardenu, jenze pak jsem tam mela vysokou navstevnost a chteli po me majlant. Tak jsem to hodila pres znameho na prestashop. Ale to uz bych sama vytvorit nezvladla. Jinak ten webgarden mi vyhovoval cele roky.

blanka.k
9. únor 2015

@veruska007 Máme asi 4 domény + webhosting přes "wedos" , manžel spravuje weby přes Wordpress, já si udělala svůj sama (dřív jsem právě měla nějaký přes estranky a webnode, ale nevyhovovaly mi graficky atd.). Webhosting mají za super cenu, pro mě je hodně důležité, že neomezují velikost, nepamatuju si, že bych za těch Xlet se někdy nedostala na jejich FTP server, kde je mám nahrané. 😉

lenisek12
27. črc 2015
Uživatel lenisek12 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenisek12.

Já si vlastní tvoření dávam na web u webnode http://www.webnode.cz/ protože tam nemusím nic programovat. Takže záleží, jestli umíš programovat jako blanka nebo jestli seš na tom jak já, tak u webnode jen klikáš na obrázky a píšeš si svoje vlastní popisky a máš to :D máš tam hosting i doménu zadarmo, takže do začátku ideální...

marieggg
15. kvě 2016
Uživatel marieggg je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od marieggg.

Ahoj. Pokud chceš kvalitní webovky, které budou ve vyhledávačích dohledatelné pomocí klíčkových slov, tak doporučuji nechat si udělat profesionální webovky od nějaké firmy. Sice to něco stojí, ale do budoucna se ti to určitě vrátí, protože profesionální webovky jsou mnohem kvalitnější než vlastní weby. 🙂
Já mám například web od firmy http://www.atondesign.cz a jsem s ním spokojená, tak můžeš taky zkusit.

lenisek12
25. srp 2016
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenisek12.

A jaký je tvůj web?

lenisek12
25. srp 2016
uhlpetr
23. dub 2017
Uživatel uhlpetr je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od uhlpetr.

Těch co ti vytvoří kvalitní web je mnoho zkus třeba http://geekum.cz/ mám pár kolegů kteří s ním byly spokojení.

tomik_
Odpověď byla odstraněná
Zobraz