Milé dámy a případně pánové,
nevíte, kde by se daly ještě teď sehnat staré dudlíky československé a nebo české výroby cca do roku 2008, nebo části těchto dudlíků, dudlíky bez gumových sosáků, kroužky a ucpávky k nim? O Aukru a MMB vím, ale jsou tam buď šíleně drahé a nebo natolik vzácné, že na ně nenarazím včas a sedět u toho celý den se mi nechce… Poradili byste, na koho se obrátit nebo tak? Z Vulkanu mi napsali, že nic nemají, dokonce ani přibližný seznam, co vlastně za ty roky vyráběli… Dík za info!!!
Ano, dudlíky sbírám... tady jsem to zkoušela i po drogeriích (i v předchozím bydlišti), ale mají jen ty nové. Ale i tak díky za info!!! 🙂
to chce takové ty neznačkové drogerie kamenné. tam jsem viděla fakt extrémy.. 🙂
jéé hele ahoj, vůbec jsem si nevšimla, žes to ty!!!!! 😀 řve pořád, když tam jde a má jít domů---
@aknyt take tie kvietkovane aj take tie hrkajuce a podobne skvosty mavaju tu v drogerke 101 ja som minule kupila tam malemu taky kvetinkovy...lebo sme sli od doktorky a stratil si tam svoj a toto bolo po ruke a on ho nechce ze to je dievcensky... 😀 pritom som kupila modru kvetinku...
@maznacik007 Díky!!!
Ano!!! v 101-tke ich je 😵 , ruzovy hrkaci, cervena kvetinka za par centov ... aj len obycko gumy sa tam daju kupit... 😉
tak nevim, esi to máš ze sběratelských účelú nebo ják jako. Ale v dorgerii TETA jsem loni v létě našla dudan z Vulkanu, normálně koňem zacvaknutej v igelitu, takovej tan, co vypadal jako kytička. Měli buď na krajích bílý nebo modrý a uprostřed žlutý. Na malilinkatym papirečku bylo psáno, že to splňuje všechny Enky, DINky a nevim co eště. Čili vyrobenej byl asi v téhle dekádě. Poslat ti ho nepošlu, páč to je můj úlovek 😝 ale jestli ti jde vyloženě o nostalgii tak zkus nějaký zapadlý dorgerie. Esi to sbíráš, tak nevim