Ahoj holky, chtěla bych si nechat vytisknout fotky do rámečku mále a fotky z těhu focení. Nemátě někdo nápad nebo dobrou zkušenost s nějakou firmou? Nejlepší by to bylo online, abych nemusela courat s malou v tomto počasí po městě 🙂
Já tiskla v DM, i 60x90 (myslím, prostě velikánský plakát ) - a vypadá super, máme ho již 2 roky zarámovaný, nebledne. Tedy spokojenost. Zadávala jsem on line, jen se pak vyzvedlo na prodejně
V Brně doporučuju iDigi - dá se poslat požadavek přes net (mailem/úschovnou) a vyzvednout v centru - tisknout jak klas.fotky lesk/mat, tak i na různé druhy pláten atd... ), ale to je pak potřeba si jít ideálně vybrat k nim, kde mají vše na ukázku) - nejsou levní, ale mám s nimi super zkušenosti.
Ahojky, já jsem si nechala dělat velkou fotku u firmy ze SM jmenovala se atisk web mají stéjny jen na konci je cz atisk.cz za 300 Kč mi udělali fotku 70cm x 30 cm i s rámem super bylo že i když jsem z Tišňova za pár korun mi to poslali. Dívala jsem se že dělají i na canvas tak uvažuji pro maminku nad obrazem vnoučat 🙂
Taky jsem to zjišťovala před Vánocema a bylo mi poradeno od holek tiskni-online.cz zkus se tam podívat 🙂