Kde najít ženu pro strejdu?

vlocka90
6. led 2015

Dobrý večer , zdravím všechny🙂
Nevím jestli to tady úplně patří, ale za zkoušku nic nedám. Mám strejdu, je skvělý, hodný, fajn, akorát stydlín a moc dlouho maminkou hýčkaný. Je mu 40 a nemá děti, není rozvedený, žije s babičkou, ale má i svůj dům, na který by do budoucna chtěl. Teď k problému, babičce umřel manžel - děda, když byla ještě dost mladá a strejda byl jediný, kdo jí zůstal (moje mamina už zakládala svou rodinu), babička se na něj upnula a on nějak zakrněl a zůstal už u ní. Teď babča nadává, říká jak by chtěla vnoučata a nevěstu pro něj, ale asi je už pozdě.. Má kamarády, jenže ti jsou všichni s rodinama, chodí na pivko a sporty s mým otcem, jenže tam jsou zase samí chlapi a tak není moc míst, kde by se mohl seznámit. On sám je takový stydlín, že si myslím, že by potřeboval ženu, která ho nakopne a bude aspoň v počátcích více dominantní než je on. Jenže kde mu takovou najít nebo jak mu někoho dohodit? Já jsem mladá, ženy v jeho věku neznám a svobodné už vůbec ne.
Myslím, že by byla velká škoda, kdyby zůstal sám, je vysoký, vzhledově mu nic nechybí, je to kus chlapa, ale ne ve smyslu velký pupek, je spolehlivý a zodpovědný a prostě mě mrzí, kdyby měl na stáří zůstat sám. TAK , konec mého slohu, někdo nějaké nápady?🙂)

monihart
6. led 2015

Chtělo by to napsat, odkud strejda je...

jamia
7. led 2015

Ať zkusí internetovou seznamku, tam jsem našla muže já 🙂

hojda
7. led 2015

Ty jo, proč už tu MK nemá rubriku seznamka🙂?

verusky
7. led 2015

tak pokud nebude seznamka na konikovi 🙂, doporucuju www.seznamka.cz. akorat pry je to pro holky jednodussi nez pro chlapy... taky jsem tam nasla tatu prvnich dvou dcer a ted soucasneho pritele.
k Tvemu strejdovi- ta holka to nebude mit jednoduche, on je zvykly na svuj klid, na sve pohodli, pripadne peci (at jakoukoliv, i uplne miniaturni) babicky. s takovymi to snadne nebyva...
takze ta zena v prve rade musi byt hodna (ne zadna furie jako ja)
a najit maminku s ditetem... bude pro nej hodne tezke vnimat cizi energie, starosti...
ale treba maluju certa na zed 🙂

nonacek
7. led 2015

ses hodna neteř ,ze mu chceš pomoci.😉 Ale je fakt,ze tenhle typ chlapa moc ženský nepřitahuje ... , třeba že je hodny....... ,ale hodně upoután na maminku zvykli na její péči....a ještě snÍ bydli... to je vse spatna kombinace. Asi bych do toho nešla. Ale přeji hodně štěstí tobě i jemu 😉🍀🍀🍀🍀🍀🍀💗💗💗💗💗💜💜💜💜💛💛💛💛💚💚💚💚💙💙💙💙💙❤❤❤❤💕💞
a nebo sem hot jeho foto😉😉😉
ať upoutá třeba někoho vzhledem😉✌✌✌✌✌

kacca11
7. led 2015

To si musí hledat sám, ne mít dohazovacku. Ví o tom, co tu pro něj děláš?

andelka
7. led 2015

Popravdě já bych takového chlapa nechtěla. Žena pokud je co k čemu potřebuje chlapa který se umí postarat sám o sebe, nezhýčkaného, cílevědomého, který by se postavil za ni (a ne za maminku v každém případě), za ně oba, jejich rodinu. On musí být chlap, zralý na funkci hlavy rodiny, ne chudáček kterého by měla nějaká dominantní žena nakopnout. Možná takovou najde, jsou ženy které takoví chlapi přitahují, navíc nemá děti, má barák..svůj k svému no, třeba by si vyhovovali. Já jsem z jiného těsta. Ať si dá inzerát, dneska se spousta žen takto seznamuje, protože taky nemá kde hledat v reálu. Vzhledem k věku bych už nepočítala se svobodnou bezdětnou. O to víc musí být chlap a osobnost a partnersky zralý, aby to mohlo klapat.

ducky1990
7. led 2015

Tak důležité je aby sám chtěl. Jinak existuje spousta seznamek, i akce pro nezadané.

sisinka74
8. led 2015

hm, kdyz jsem brouzdala kdysik ja, tak pokud nekdo v tak "vysokem" veku bydlel jeste s rodici, nebo s nekym z rodiny, okamzite jsem to vyhodila z hlavy. Navic mamanci jsou darecek. Oni jsou opravdu moc hodni, ale maminky je maji porad tendenci ovlivnovat a oni se fakt nechaji. Manzelky to pak nemaji snadne. Vlastni zkusenost 😀