Ahoj holky, nemamte nektera tenhle kavovar????
docela o nem uvazuji, ale zajima mne osobni zkusennost...
diky
martek 😉
nensy, diky za uprimnou odpoved 😀 😉
Tak mě se taky moc líbil, ale odradilo mě, že se musí dokupovat ty náplně, což nevyjde zrovna moc levně, ale kafčo, latté atd je prý z toho úžasné.
cenove nevyjde tak draho - kafo cca 7 kacek a ty lepsi, jako latecko 14 kacek - coz ve srovnani s restauraci pohoda... ja mam spis strach, aby se treba za pet let ty naplne vyrabely 😅
strouzku, cetla sem.... pry pro pravidelne pijaky kafe - nic moc, pro rekreacni pijany - coz jsem i ja - dobra volba 😉
tak uvidim, jestli mamku premluvim 😵
kaficka s mlikem jsou fajn.
jeslti si aale koupim kavovar, tak pakovej
Ahoj!
Dostala som ho od manžela na narodeniny a som spokojná. Na kávu som gurmán, rada si vychutnávam 😉
Tiež som zvažovala kúpu ale vnútorne by som sa nevedela vyrovnať s tou kopou odpadu, čo hliníkové kapsule vyprodukujú a u nás by toho bolo fakt dosť 😀
Nasi znami ty kapsle separujou... - obsah na kompost, Al folie do Al odpadu, plastovy zbytek do plastu
žirafka 😉
jé z toho měla latté u známých a byla jsem tak nadšená, že jsem skoro zalitovala, že už doma pressovač máme 😀
jako fakt dobry treba do kanclu, kdyz clovek nema cas si pripravti kafe. Ale me teda presso z kapsle nechutnalo
Já mám ráda dobrý kafe, tak mi tohle "instantní" moc nechutná, piju hlavně latté a to se s tím pořádným fakt nedá srovnat. Ale záleží to na chuti a mlsném jazýčku. Nejlíp natrefit na nějakou předváděčku a ochutnat.
Přemýšlím, že si tenhle kávovar koupím.
Co vy pořídily jste nakonec? Jak jste spokojené?
Ahoj tak my ho mame doma uz dva roky a jsem s nim naprosto spokojena..mnam a ta kavicka nema chybu 🙂
až ochutnám budu hodnotit. moje sestra ho má je spokojená.. co se týče toho kapslování nějak něvím zda mě to učaruje. Miluji mnormální pressovač a latté, ae kdo ví.... do nové kuchyně idelání dárek aspoň pro návštěvy. 😀
No právě, chtěla bych ho právě proto, abych mohla nabídnout něco lepšího návštěvě a nemusela ho pak pracně čistit.
Je opravdu tak jednoduchý na údržbu?
no ja vzdycky jak udelam kafe tak tu nadobicku kde se dava kapsle hned vymiju a jednou za 3dny ji dam tak na pul hodiny do jaru z vodou a je to.a davam do nadrzky z vodou prefiltrovanou vodu.
My máme hodně tvrdou vodu. Vyplatilo se mi koupit Britu a jsem moc spokojená. Rychlovarnou konvici jsem nečistila od vodního kamene asi 3 měsíce.... Takže jedině přefiltrovanou vodu do všeho...
Kdybyste někde zahlídli Dolce Gusto za nějakou pěknou cenu, písněte...
A ještě ty kapsle - na horkou čokoládu se prodávají v krabičce po 16ks a udělám z nich 8 čokolád nebo 16???
my kávovar Dolce Gusto máme a jsem moc spokojená 🙂 kapsle kupujem hlavně Latte,Capuccino,Chococino,Lungo a teď dělají i nové příchutě Latte Macchiato-neslazené,Mocha a Aroma 😵
měli jsme i lcce Capuccino,ale to nám nic moc neříkalo 😒
na údržbu ideální,hlavně nenechávat v nádrřce zbylou vodu,vyplachovat dávkovač na kapsle,toť vše 😀
udelas z ni 8 cokolad..jedna je hneda ta kapsle a druha bila to je mleko...a je mnam
u nás je občas akce a tyto kafíčka mají za 99,-kč což je super,jinak je běžně kupujem v Hypernově za 119,-kč 😉
Už se mi sbíhají sliny 🙂
ahoj, taky máme dolce gusto a jsme spokojeni. Já miluju latte, dávám si jedno denně, už jsem na něm závislá🙂pak hodně pijeme lungo, teď jsme si koupili aroma-to je ale spíše taková klasická káva do většího hrnku, ještě asi zkusím moka-měli jste někdo?...jinak cappuccino ice bylo na mě moc sladké, chococino jde, ale nemusíme mít.....no a do peněz se mi zdá že to leze určitě více než když si koupíte balík kávy🙂ale za tu chuť to stojí
mocca je výborný, to je jako kakao s kafem 😀 my ho měli už o Vánocích, ale pak to najednou z netu zmizlo, a už to maj zase 🙂
hmm tak to určitě prubnu 😝 viděla jsem to v obchodech...objednáváš z netu, vyjde to výhodněji, platí se tam poštovné?
mikijana: no já to právě chtěla objednat, ale to poštovný je krutý..to by si toho člověk musel objednat fakt víc jak za 1000Kč, aby se to vyplatilo 😕 poštovné je všude více méně 150Kč, což mi teda přijde dost 😝 koukala jsem i na MMB, tam to vyjde levně..ale zas maj jen tu klasiku, ty novinky tam nejsou...ted zrovna nejsem při penězích, takže to půjdu okouknout do obchodu, jestli to už nemaj někde 😝
no to je asi lepší koupit v obchodě, ale je pravda, že všude to nemaj, myslím, že jsem to viděla v tescu teda aspoň u nás v Ostravě🙂
mikijana: u nás to maj i v K+B, ale malej výběr 😒 já právě popíjím latte 😀
no nemám ale chci si ho taky koupit 😀