Holky,
Zajímá mě kdo sledujete kauzu Kramný - jaké mate názory?😀
Myslim, ze to udelal. Choval se zvlastne.
Celý je to divný. Podle mě je psychopat bez emocí. A za totalni průšvih z celýho dokumentu považuju rapujiciho kamaráda spoluvězně.
@lilian2111 moje mamka zna jeho mamku a říkala, ze to byla hodna zenska....
@ferda90 mne utkvěla od ní jedna věta. Když jí volal z Egypta, že tam musí zůstat. Tak ona rikala ,, Peťo jestli si to opravdu neudělal" to mi připadá zvláštní. Přece když by byl tak milující a skvělej tak tě to ani nenapadne říct ne ?! Zkrátka by tě to ani nenapadlo. Jen ve chvíli kdy sama pochybujes nebo víš, že jeho chování by k tomu mohlo vést.
@ferda90 v televizi na mne působí afektovaně,… 🙈 ale třeba se mi to zdá
no..ja mu nikdy neverila ale neco vam napisi, at si kazdy mysli své. Rozhodne to nikomu necpu aby veril necemu.
Jeden den jsem brouzdala po tiktoku a nasla vysilani nejake slecny ktera to tam poustela jakoby pro lidi kteri nemaji voyo, strasne se ho zastavala a porad rikala ze jeji nazor je ze to neudelal (to tam porad omívala) a ze to udelala Monika, ze proste se otravila a otravila i tu holku. Asi tyden vysilala kazdy den a furt ho tam obhajovala, po par dnech to zase zapla a zase se ho zastavala a najednou rekla ze ma duveryhodny zdroj ( co jsem pochopila asi nekdo z kriminalky) .. ze ma duveryhodny zdroj ale nesmi rict jmeno, nesmi rict ani obor ve kterem pracuje atd ale ze ji ten clovek rekl ze Kramnemu nasadili stenice do domu( nebo bytu), kdyz se vratil z Egypta a cekali co bude rikat.. Udajne se tam mel priznat kdyz byl sam a uziralo ho to.. rekl treba neco ve smyslu konecne sem se te zbavil, musel sem te zabit nebo ja nevim co, ale proste se tam pres ty stenice priznal a ze to udelal proudem.
Pak se tam dost diskutovalo o tom ze tela dorazila do CR v poradku a zadne organy nechybely, ze to byla jen finta na nej aby si myslel ze se ubiraji jinym smerem. Proste v kostce uplne ta holka otocila a rikala vety typu...ty vole tak my ho tu ocitstujem, ja ho tu branim a on to fakt udelal.....
Samozrejme je to jedna pani povidala ale to ze tam za nej kopala a pak najednou to otocila ze to udelal bych rekla ze to asi bude opravdu tak ... a klaru zabil protoze si myslel ze neni jeho
P.S. nechapu jednu vec..proc toto info nikde neni a nikde nerekli jo byla to finta, tela byly celý..... a proc nebyl na zaklade tohoto odsouzen. Je odsouzen jen na zaklade neprimych dukazu. Proto nedostal dozivoti
@hanka_12345 tak jako tohle bych jako zdroj moc nebrala, asi jako další vrah Kajínek. Já věřím českým soudům
@alice180 taky si myslim a to bez ohledu na to co sem psala ze to udelal... kdo by zabijel naky dve cesky..jedine ze by si je vyhldl v cesku a jel tam s tim zamerem ze zrovna tYhle dve zabije ale to je trochu ujety
@lilian2111 tezko rict, ja ji osobne neznam, ale verim, ze takova situace musi byt sakra tezka i pro ty rodice. Tomhle nechce nikdo zažít
Udělal to...nikdo jiný neměl motiv,,otrava byla vyloučena. A neznámý pachatel v Egyptě zabije zrovna dvě Češky? Blbost.
@ferda90 to určitě, s tím souhlasím
Já to nesleduji ale mám to v plánu , protože jsem na vážkách zda jo nebo ne .Víc se přikláním k tomu že to udělal ale .... Jak píšete že je mohl otrávit to si nemyslím , bylo by jim špatně ,zvracely by a určitě by volali delegadce a nebo sanitku .Ale zas kdyby proudem je divný že ležely obě v posteli že jedna z nich nebránila druhou a nebo neutíkala
@ivkasolavova no hlavně asi ty příznaky u malýho dítěte by nastaly dřív a už vidím, jak si jdou lehnout. Já bych litala po hotelu a sháněla tu pomoc, jak si zmínila.
@terss je to celé divné..dvě zdravé "ženy" zemřou ve stejnou hodinu na stejném místě. Kdyby mi zemřel někdo blízký jakožto partner a dítě, byla bych totálně na dně a nechtěla už žít. K čemu život bez nich?
Kramný dával rozhovory, dokázal se usmívat (ano pod sedativy člověk dělá cokoli), ale nebyl pod nimi celou dobu. Dokázal zjišťovat zda mu byla, nebyla nevěrná..
Já nevím, není mi sympatický. Je takový podivín.
Můj názor by byl asi takový, že se chtěl zabít všechny tři..jenže jak je narcis tak na sebe pak neměl sílu..
Nebo chtěl zabít jen manželku a bohužel to schytala i dcera.
Je to těžké, důkazů málo.. jeden jde proti druhému..
Kdyby byl ale nevinný, proč by seděl už 10 let v base?
Život ani jedné to nevrátí.. Klárka mohla být už velká 😞
@sorboni30 Taky mi přijde jako podivín, ale důkazy pořádně žádné a nebyl by první kdo by seděl neprávem.
Jinak jeho maminku bych do toho netahala.
@ferda90 mne z toho dokumentu také přijde hodná...ale právě i v tom negativním slova smyslu, že prostě miluje svého syna takovou tou opičí láskou a neuvěří, že by udělal něco špatného, ani kdyby to sám přiznal...
Udelal to, protoze nikdo jiny to udelat nemohl. A i kdyz jeho advokatka, ktera do toho videla nejvic, rekne, ze to udelal, tak neni podle me o cem…
A kdo by to udělal? Kdyby to byl někdo z venku, zabije i jeho.
já nevím ... viděla jsem už všech 5 dílů ... je pravda, že vše nebyl jediný přímý důkaz, ale jen hodně nepřímých důkazů ... mě osobně přijde divné už jen to, že ani soudní znalci se neshodnou skoro na ničem ... důkazy se občas "ztratí/zničí" ... když to vezmu logickou cestou, tak na pokoji byli 3 osoby a přežil jen on ... napadá mě varianta, že zabil Moniku, a Klárka se probudila a viděla to, tak zabil i jí, aby nemohla mluvit nebo chtěl zabít všechny (vč. sebe), ale na to pak neměl "koule" ... úplně nevím co si o tom myslet ... každopádně mě dost zaráží, že se to chvílemi zkouší hodit na Moniku, že si to vlastně trochu zasloužila ...
osobně si nemyslím, že by vraždil někdo z venku ... co b z toho měl? Dvě, obyčejné češky ...
Ja kramnyho kauzu nesleduju detailne tedy, nemám dostatek info abych si vůbec udělala názor. Jenom jsem si vybavila par článků o tom, jak se nějaký britsky turisti vratili z egypta v rakvich, prej zástava srdce ( oba - najednou) , vykazovali známky otravy a po pitve v Egyptě jim chybeli nějaký vnitrni orgány ci co. Dcera se snažila dostat se ke zprávám, bez sance. Bylo to celý shady. Pak taky nějaký otravy jídlem- v různých hotelech, jejichz zamestaci se ohledem tech otravv chovali velmi zvláštně - pac kdyby se ukazala nějaká nedbalost, tak to fatálne poskodi cestovni ruch v oblasti. To jenom tak ze "by přece nikdo nejel otravit do egypta dve cesky".
Seriál nesleduji, ale už to, že tvrdil, jak je chtěl někdo otrávit, nebo se otrávili všichni, že je jim všem špatně, a přitom delegátka co tam byla první říkala, že jedinkrát nezvracel, jedinkrát si neodskočil na wc, nic, až když přišla policie, začal jakože děsně kašlat... komedie. A najednou se ukázalo, že holky byly zabité elektrickým proudem? Jak jako vleže v posteli? Co by je tam zabilo samo, bez něčího přičinění? Kulovej blesk? On evidentně lhal a hrál komedii od začátku..... Ovšem nejsem odborník...
Sleduji. Na začátku jsem byla dost na pochybách, ať to udělal nebo ne, teď už nemám absolutně žádné pochybnosti. Z pohledu toho člověka opravdu nejde nic dobrého.
A další věc je, že motiv určitě měl. Vždyť v tom pokoji nikdo jiný nebyl, podle mě je to naprosto jasné! 🙈
@glimmer tak kriminalita v Egyptě je vysoká a proč by někdo zabíjel dvě Češky..těžko říct. I u nás někdo zabije cizí obyčejné lidi. Nicméně je to celé hodně zvláštní. Už to jak odsoudili znalce který měl být údajně zaujatý.. Ztráta důkazů atd. Nevěřím v naší justici.
No, ať už to udělal jakkoliv, nevinný nebude. Je to dost zvláštní člověk, jeho matka totéž.