Kastrace kočky a hojení. Máte zkušenost?

klarinka_24_
6. bře 2024

Zdravím,
mám doma kočičku cca 8 den po kastraci a vše probíhalo jak má. Dnes jsem si všimla, že z rány ji vytéká takový nabělávý výtok a ránu má stále takovou napuchlou. Stehy má vstřebávací. Máte s tím někdo zkušenosti? Je to vážné nebo běžné? Děkuji za info

hanka_12345
6. bře 2024

@klarinka_24_ to by vam asi rekli,podle me to normalni neni. My kastrovali teda psa ale nic ji z toho neteklo

anet_98
6. bře 2024

@klarinka_24_ kastrovali jsme kočku před rokem a čtvrť. Po 8mi dnech byla rána klidná a zacelená. Pro jistotu bych to nechala zkontrolovat veterináře.

lamiaaa
6. bře 2024

Nepamatuju si u své kočky něco takového po kastraci, 8 dnů je už docela dlouho po, to už by mělo podle mě teda být zacelené...minimálně bych na veterinu zavolala a přeptala se.

veunka17
7. bře 2024

Vím že kastrace fenky u nás byla daleko lepší než kočky. Kočky rána se mi dlouho nelíbila jednou jsem ji to stříkala betadinou možná dvakrát ale musela jsem ji hlídat aby to nelizala nějakou chvíli. Přišlo mi že ji z toho teče hnis nebo něco, že tam má díru... Jenže pak potvora zmizla na den když jsem s ní chtěla radši jet a pak už se to jen lepšilo. Nakonec se zahojila dobře bez komplikací, které by vyžadovali veterinu 😊 ale pokud se ti to nelíbí,je jednodušší zavolat a minimálně se zeptat nebo zajet zkontrolovat.

ssedrumm
7. bře 2024

@klarinka_24_ no nemelo by z rany nic téct a byva to naběhlé,to je normální,ale určitě ne zapálené. Radeji bych zavolala veterináři, muze se dit neco uvnitř rány 😐

janety32
7. bře 2024

Brala antibiotika, lízala si to, bylo to oteklé i ty první dny? Může mít reakci na šicí materiál nebo se prostě do rány dostaly nečistoty a zanítilo se to. Po takové době by už nic vytékat nemělo. Ukažte se na veterině, kde jste ji nechali kastrovat.

hankali9
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
neptunka111
Odpověď byla odstraněná
Zobraz