ahoj chytám se objednat někam k nějaké kartářce mohu se zeptat na vase zažitky zkusenosti,zda se vse vyplnilo či nikoliv?diky ) zalozila jsem odpoledne tohle tema a spojila i s SK verzi konika-a vzdycky kdyz tohle udelam tak mi to slovaci zamknou takze uz nikdy... 😠
tak diky za vase nazory 🙂)
ano diky ja vim ale to je vse na slovenske verzi a ja nechci ,louskat,, slovenštinu ☹
tak to nevím, i sem ti odpovědí slovenky. 😉 😉 😉
Asi ti moc neporadím,ale nejsem zastáncem této vědy a techniky 😀 Nevím,možná se bojím toho,že se to skutečně stane(cokoliv),možná tomu nevěřím.....,kamarádka byla,přišla z toho dost zničená,vystrašená.....,brácha taky byl,je to už hodně dlouho,kartářka po něm nechtěla peníze s tím,že je bude potřebovat spíš rodina....nikdo nechápal...,14 dní na to zemřel při autonehodě 😔 Asi proto se toho bojím 😒 Nechci vědět co bude jak bude-nějak bylo,nějak bude 😉
@crca šmarja ☹(( to je mi mooc lito s bratrem!!to snad ani neni pravda... ☹( no ja nevim či verit nebo ne...to se uvidi az z to ho jestli se neco stane ale nenecham se obalamutit nejaku psychologii aby ze me nekdo vytahl moudra a pak mi to je n zopakoval a abych verila ze je to z karet a pak me zkasiroval 😀D teda ,doufam ze to zvladnu .--
@denousek ahoj,já jsem byla 3x u kartářky a 2x mi vyšlo to co mi řekla na 80%.A teď ve čt se chystám zase.Poprvé jsem měla strach co mi řekne,ale nebrala jsem to vážně ,až časem jsem si tak nějak všimla,že na tom asi něco pravdy bude.
@mariiianka jéé to už je rok starý téma .-D
@mariiianka teda jak pred rokem jsem to psala---
@denousek a jo,jsem si všimla až teď 😀 😀 😀 ,ale to nevadí,jen jsem se chtěla podělit o zážitky 😉 😀 .A ty jsi byla nakonec u kartářky???
@mariiianka ano byla... rekla mi v podstate vsechno na co nemam odpoved ani nevim jestli to nekd za x let bude pravda a to uz si ani nevzpomenu ... ale rekla mi ze budu tehotna nejdriv za rok az dva a budu cekat holku... a ja jsem otehotnela hned a cekam kluka 😀 tak asi tak..
Kartářky....? Jednu bych znala,ale...
Zkušenosti jsou nepřenosné.
Každý si musí najít toho svého průvodce- svou kartářku,které s důvěrou svěří svoje trápení.A opravdu dobrá kartářka mu může pomoci najít cestu z bludného kruhu osobních problémů,a ukázat,cestu,kudy dál.
To by měla být její pravá role.
Mám už léta svou osobni kartářku s profesionálním,i lidským přístupem. Vykládá karty přes email,a ještě nikdy mě nezklamala.Nikomu ji nevnucuji,ale kdo se chce přesvědčit,jistě si ji sám najde.
Je to Faith Mystery na Seznam.cz Bazar - Sluzby a Výklad karet.
Jak už zde lidé psali, nejlepší je asi Petr K z Brna. Zjistila jsem, že mnoho takzvaných kartářek si zde na sebe píší chvály a dokola ty samé výmysly, jak jsou milé, jak z nich jde klid apod, aby tím zakryly vlastní neschopnost, ale jak jsem zjistila, většina z nich nemá snad ani základní školu podle vyjadřování a mají vesměs ty samé kecy o ezoterice a zjistila jsem, že tomu ani nerozumí. Zajímám se o tento obor dosti dlouho. Takové dámy si někde něco přečetly a ani tomu nerozumí a už si myslí, že mohou lidem určovat osud pomocí karet? K tomu člověk potřebuje mnohem vice. Když dáte blbce do ruky karty, tak také bude vykládat nesmysly a přesně o tom je moderní věštění karet. Dělá to spousta důchodkyň, bez znalostí, bez daru a schopností a tváří se u toho jak vědmy a vševědoucí Bůh. Přestala jsem ke kartářkám chodit, co jsem poznala pár Mistrů v Indii a Japonsku. Pak jsem náhodou potkala pana Petra na jedné přednášce, kde přednášel o výzkumech mozku a časoprostoru. To je asi jediný člověk, na kterého jsem narazila, co je opravdu profesionál a rozumí oboru numerologie, a výkladům karet a dokázal mi výborně vysvětlit a odpovědět na spoustu otázek. Musím říct, že Petr K je asi jediný, kdo má opravdu vzdělání od skutečných Mistrů z Asie a má schopnosti a dar a přitom je to velmi skromný člověk a nepovažuje se za věštce, jako ostatní falešné kartářky, co se jen stylizují do role vědem. Petr je prostě přirozený. Takových by bylo potřeba více a bohužel člověk naráží jen na samozvané kartářky, co si myslí, že karty jsou vše, melou o andělích a čarodějnictví a nikdy tomu neporozuměly. Jsem ráda, že jsou skuteční lidé, co to umí jako Petr K, asi proto dělá hlavně pro USA a zahraničí a hlavně je to člověk, co dokáže lidi posunout a otevřít jim oči, aby udělali pokrok, vyzná se velmi dobře v medicíně a léčitelství a výzkumech. Jak zde také lidé psali je také o dost dražší a je škoda, že má stále plno, ale to chápu, protože dělá spoustu jiných věcí, je to i výtvarník atd. Takže za sebe opravdu doporučuji. A zároveň doporučuji, aby jste si dávali pozor na ty takzvané kartářky, které vám nakukají nesmysly a úplně vám obrátí osud jinam, než by jste měli jít, jen podle jejich primitivních názorů a výmyslů o nepochopené ezoterice.Velmi známé a okoukané podvody jsou i ty, kdy si sami napíšou, že se jakoby zajímají okartářku- o sama sebe.. a pak si sami sobě jakoby napíšou telefon, aby lidé měli dojem, že se o ně vůbec někdo zajímá. Používají to všude a okoukaly to od ostatních podvodnic. Je to opravdu hrůza ta jejich primitivita. Takže na to pozor
ahoj, koukni sem, je tu už pár témat, stačí přečíst, obnovit, ani nemusíš hledat 🙂 🙂 🙂 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/kartarka-2...
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/vestice-ve......
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/verite-na-...