Hledám dobrou kartářku v Ostravě, nevíte o někom?
Ahoj, jde sice o starou diskuzi, ale já mám výbornou zkušenost s paní kartářkou z Ostravy.
Pracuje i na dálku a pomohla mi, když jsem řešila dost velký problém v práci. Snad jsem aspoň trochu pomohla.
Velmi dobrá a osvědčená kartářka z Kroměříže
Znám dost dobrou kartářku Lidušku z Kroměříže. Dělá výklad karet i přes skype i na dálku, dělá také rituály na lásku, zdraví, peníze, na co momentálně potřebujete. Výklad karet stojí 500Kč. Opravdu vřele doporučuji.
Její kontakt je tel. 605 821 736
Já byla také u Petra K v Brně a podle mě je to asi nejlepší člověk v oboru. Ale je o něco dražší než píše renatka. Mě Petr hodně pomohl v partnerství, byli jsme před rozvodem a hodně mi Petrův výklad a numerologie pomohla. Takže za sebe jej také doporučuji
Čaute, byli jsme v květnu u Marie Novakové na Varenské na karty, je to nejlepší kartářka v Česku. Jezdí za ní lidé z celé republiky už 30 let. Jako jediná dělá jako staré indické ajurvedické vyklady a léčí lidi.. Chodí za ní celá naše rodina i moje kámošky. Všecko, co řekne, se vždycky úplně výplní, ale je těžké se k ní dostat. Číslo je 608863557.. Tak to zkuste. 🙂 Katka
Slysela jsem hodne chvaly na p Petra z Brna tel 724120590. email – pavouk2@hotmail.com a pak jsem u nej byla a je to opravdu spicka v oboru, Ma na youtube i nejaka videa, dela vyklady i na dalku.cena je 1000Kc asi za hod, ale byl uzasnej