Kartářka. Je mezi vámi nějaká?

misicka03
6. črc 2021

Ahoj, je tu nějaká hodná duše, která vykládá karty nebo jím aspoň trošku rozumí? 🙂. Chtěla bych si nechat vyložit 🙂. Díky ☘️

levandule_k
6. črc 2021

Nepsala jsi tady už jednou, že jsi měla problém s kartářkou, že jsi si nechala něco vyložit a ona tě opakovaně kontaktovala?

holkaokomodra
6. črc 2021

@misicka03 nejake mam doma, trosku jim rozumim, ale vylozim jen pokud to nebudes brat jako dogma, kterym se budes slepě ridit 😉

amazonkajanik
7. črc 2021

@misicka03 výklad by měl nejlépe probíhat při osobním setkání, kdy si karty míchá a "sejme" tazatel. Kartářka je pak v roli "překladatele" významu karet a jejich postavení, návaznosti a hlavně by neměla vědět, na co se člověk ptá, aby dle toho vedla výklad ke spokojenosti zákazníka a tím své, pokud se jedná o placenou službu ...

levandule_k
7. črc 2021

@amazonkajanik Četla jsem rozhovor s jednou kartářkou, ta říkala, že karty fungují i po telefonu, že se na klienta napojí, ale nemůžu soudit, já to nikdy nezkoušela.

cilkat
7. črc 2021

Většina výkladů karet opravdu není o rozumění těm kartám, ale o schopnosti "se otevřít" zprávě. Pokud si chceš o kartách, esoterice, duchovnu a pod. povídat, klidně se ozvi. Kamarádkám i občas vykládám karty (i online), ale nevykládám "komerčně", takže výklad neslíbím předem.

amazonkajanik
7. črc 2021

@levandule_k vykládala jsem léta a skončila v den, kdy smrt znamenala opravdu smrt. Kolegyně chtěla zas výklad na chlapa (po x té) a tentokrát tam vyšlo něco, co mne vyděsilo. Den na to ráno, všechny uplakané, druhé kolegyni a její kamarádce se zabil partner v autě 😣 ale vždy ať u mě, u známé, u babičky kamarádky, vždy si tazatelé míchali karty a sejmuli např na tři kopičky (to jsem dělala já) a další karty jsme rozkládali sami, páč už při tom je cítit ta energie. Na dálku lze akorát osobní horoskop, ale i ten je hodně okrajový. Ony všechny tyhle výklady jsou v podstatě mapou, kudy lze jít, ale cest je nespočet. Jednu překážku minete a za ní číhá další ...

levandule_k
8. črc 2021

@amazonkajanik Rozumím, jak to myslíš, nicméně, jak jsem nakoupila, tak prodávám...

I smrt patří k životu, někde jsem četla, že se většinou během života ocitneme dvakrát, třikrát hodně blízko smrti, někdo má štěstí a přežiije, jiný tady končí.
Není to škoda, že jsi s tím sekla, když máš dar vykládat?

amazonkajanik
8. črc 2021

@levandule_k bylo to hodně vyčerpávající, takže mi to moc nechybí. Drobet umím i z ruky, ale tam vidím nejdříve minulost a pak záblesky budoucna...

lenicka321
2. pro 2021

@misicka03 já vykládám, je to nejlepší samozřejmě naživo, ale jde to i na dálku 🙂 kdyžtak mužu poslat i recenze 🙂

martiniquest
2. pro 2021

Kartarka nejsem, ale nechavam si delat vyklady u Ariana Argoni. Najdes pres Facebook ci Google. Vrele doporucuji.

wildflower8
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
wildflower8
17. bře 2024

Ahojda, ano, já jsem kartářka... 🙂