Ahojte zajtra mame prísť do školy v maskách, neviete mi poradiť za čo mám ísť? Niečo jednoduché a nič také ako víla, princezná, mám 15
Vezmi si černé oblečení, z kartonu udělej křídla a můžeš jít za berušku.
Omotej se obvazem: mumie.
Nebo můžeš jít za nějakou filmovou nebo historickou postavu.
Dej si neco oskubaneho, "spinaveho"... Dobarvy oblicej at vypada hnusne, nemocne, rozpadle a rekni, ze jsi zombie.... Oblec se cela do bileho a z kartonu si udelej klobouk, nabarvy ho na cerveno s bilymi teckami a si muchomurka 🙂
A co hippie? Nejakou rozevlatou sukni/zvonace, uletacke tricko, dzisku, kvitka do vlasu...
@gracinka7 nevim jak tobe, ale me to u ni pise vykricnik a Uživatel ivanka085 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ivanka085......... Takze bych na to ani nereagovala radeji 😃
Pokud ti to přijde "blbost" a máš v plánu sehnat masku jen proto, že to někdo nařídil, ale vlastně se ti samotné vůbec nechce... kup si třeba čelenku s tykadly, obleč se do černého a prohlaš se za světlušku... Nebo buď za dámu, vezmi si společenské šaty a zdobenou škrabošku benátského stylu - v tom bude ale možná opruz sedět celý den. Takže já jsem pro tykadla.