Zdravím, včera u mne byla po dvou letech známa a vždycky byla normální postavy cca70kg přes ty dva roky kovidu včera přišla a nemohla jsem ji poznat má tak 20kg navíc byla jsem úplně v šoku.
Mate nějaké zkušenosti s nekym?
Jo, nekdo zhubne, nekdo ztloustne, někdo je stejný a váhu si drží. Bavily jste se i tom, trápí ji to? Pokud ne, je to její věc, myslím.
@makovice88 ne nevadí jen jsem byla v šoku, vždycky se hlídala hodne
@aneta3222 Ja se taky vzdycky hlidala, nikdy jsem nedovolila, aby mi vaha stoupla nad 60kg. A taky me to mrzi a stve a nerikam, ze s tim nic nedelam.
Ale mrzelo by me, kdyby me nejaka moje "kamaradka" takhle resila na netu.
@mimi1004 Jezis to je tahle? Ta to tady resi porad, nekoukla jsem na profil. V tom pripade resi sebe, to je jasny. 😅
Ty, muž, dcera 103-107kg, všechny tvoje příspěvky jenom o obezitě. Zhubni, nejez sušenky a Fidorky jako druhou večeři a nebudeš mít přes metrák. Měřím stejně a vážím o polovinu míň.
@aneta3222
ty mas devce nejaky problem kdyz neustalne resis jenom vahu,zkusila bych odbornou pomoc nebo se z toho zblaznis.
My jsme od začátku covidu přibrali všichni. Já i děti bohužel. Nikdy bych to nečekala, bylo to fakt rychlé. Není sama. Pokud jí to vadí, bude to muset řešit. Jako každý jiný.
Hele já za posledních 15 let přibrala taky asi 15 kilo, ale že bych to obden řešila....😂👌
Buď zhubni a nebo se na to vykasli...
A přestaň si vymyslet imaginární přátelé...
Ano, sama se sebou 🤘😁 Mam 20 kg navrch, kazde dite na me zanechalo 10 kg.
A co jako? Tobe to nejak vadi, nebo...? Na co presne se ptas? 🤷♀️