Mam jednu dlouholetou kamaradku, ktera ted bydli daleko ode me, ale vzdycky jsem mela pocit, ze i pres to se nam dari pekne pratelstvi udrzet. Nekolik let zpatky jsme si vzdycky posilaly k Vanocum a k narozeninam male darecky a prani postou. Ja jsem si jak blbec delala vzdycky starost, aby se darecek libil a dosel vcas atd. Uz k poslednim Vanocum mi prisla akorat na pohledu omluva - nemam finance (a pak najednou jela na dovolenou) no ale to jsem si rikala jeste ok a byly jsme normalne v kontaktu jako vzdy. Pred nekolika dny jsem mela narozeniny. To uz neprisel ani pohled, ba ani blba sms. Proste si letos ani nevzpomnela. Je mi to tak strasne lito :( Vlastne nevim, o cem chci diskutovat. Jenom jsem si chtela ulevit...
@petruuushkaaa Ja taky nemyslim, ze mi zalezi na nejakem darku, ale zavolat nebo aspon poslat smsku bych rekla, ze jeste nikdo nikoho nezabilo :( Jsem ted na matersky a jsem dost osamela, tak to mozna moc resim :(
@takyjedna to chapu, a co ji zkusit napsat jak se ma a trosku ji popostrcit? treba si vzpomene a omluvi se
@takyjedna a nebo ji proste narovinu napis ze te mrzi ze zapomnela na tvoje narozeniny, je to kamaradka tak se nemusis urcite bat ji aspon trochu pokarat
Já jsem měla kamarádky, které dokázaly hodně rychle zapomenout na to, co jsem pro ně dělala a udělala. Dnes si přátele sakra vybírám, - nejde o přání. o nějaké dárky - leč mini, ale prostě vybírám.
Na nějaké vysavače energie fakt nemám ani náladu, ani čas, jakože se z většiny těch kamarádek, již zmíněné "vysavačky" staly. To si radši otevřu knížku, než poslouchat kecy ve stylu...-
přišel z práce, najedl se a šel si po sprše lehnout...
z práce přišel o hodinu dýl a ani mi neřekl důvod...
přišel z práce náhodou o hodinu dřív, ale než aby mi pomohl, tak si sednul k počítači....
Já bych to tak černě neviděla, ja si nejsem schopna zapamatovat narozeniny ani vlastního manžela prostě si nepamatuji datumy a už vůbec nekoukám do kalendáře, kolikateho, že vlastně je, maximálně když nám hoří termíny
v rodině většinou každý dělá malou oslavu, takže přání a dárky nosím tam...já osobně třeba narozeniny ani neslavím, z několika důvodů. Není to o tom, že někoho nemám ráda, ale prostě mě to netrkne, že je jeho den...fakt si datumy nepamatuju ( a to mám státnice z dějepisu
) pokud jste jinak v kontaktu a rozumíte si, neresila bych to...a už vůbec ne, jestli neměla peníze a jela na dovolenou...třeba šetřila právě na tu vysněnou dovolenou
@malinkaelinka Taky to nemam v planu nijak extra hrotit... Ale zamrzelo me to :( Ja bych dokazala vyjmenovat datumy narozenin svych blizkych i o pulnoci :/
@takyjedna jejej, to je mi lito, ale pratelstvi preci neni zalozene na dareckach..
taky se mi nekolikrat stalo ze kamaradky zapomnely, ale nejak jsem to prehlidla, hlavne ze si vzpomnel partner a rodina